2777
2789
عنوان

بچه ها بلاگر هارو که میبینم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست
همینه که افراد تحصیل کرده و مشاور میگن این جور آدما رو فالو نکنید . بعد یعنی چی که همش عکس خودشونوو ...

آفرین دقیقا

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی داخل زندگیشون معلوم نیست واقعا اخلاقاشونو نمیشه فهمید....دو تاشونو که خبر دار شدیم خیانت کرد ...

اره اینم هس 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
همینه که افراد تحصیل کرده و مشاور میگن این جور آدما رو فالو نکنید . بعد یعنی چی که همش عکس خودشونوو ...

من فقط و ففط سارا فراز رو دنبال میکنم...هیچچچچکدومشونو فالو ندارم اما خب تو اکسپلورم میان.....عکس غذا هم خب تو پیج کاریم میذارم گاهی...لازمه برای جذب ویو

بچه ها بلاگرها ظاهر زندگیشون قشنگه ولی باطنش کثیفه انقدر حسرت زرق وبرقه رابطشونو خونشونو نخورین ازجیبه اینو اون دزدین خریدن زندگیاشون همش خیانتو گندکاریه

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

ظاهر زندگی طرفو میبینی قضاوت میکنی؟ 

شما چ میدونی درونشون چیه؟ 

مگ بازیگرا وقتی فیلم بازی میکنن ما از زندگی شخصیشون خبر داریم؟ 

اینا هم این چیزا رو میذارن ک البته قبول ندارم

شما چ میدونی پشت دوربینش روابطشون چطوره 

چقدرش دروغه یا راست

بیخیال

زندگی خودتو بچسب

منم از ترس چشم زخم پنهان شدم 

با خودم میگم مگ چند نفر از اطرافیانم با دیدن خوشحالی هام خوشحال میشن؟ 

طرف میبینه نداره انرژی منفی میفرسته

البته چشم زخم همیشه از دشمن نیس

یوقتا از محبت ب ادم نگاه میکنن ولی چشم زخم انجام میشه

بار ها شده تجربه کردم تا یچیز حتی کوچیک رو جلوتر خبر دادم خراب شه رفته

اگراینکارارو نکنن که فالور جمع نمیکنن ازقبلشون تبلیغ کنن پول بگیرن که چقدر ساده هستینا

من فقط و ففط سارا فراز رو دنبال میکنم...هیچچچچکدومشونو فالو ندارم اما خب تو اکسپلورم میان.....عکس غذ ...

کلا گفتم عزیزم من اینا رو نمی‌شناسم اصلا بعد بدونید که خارجی ها همیشه میگن social media is fake یعنی فضای مجازی فیکههه. بعدشم هیچکس نمیاد لحظات ناخوشی زندگی،سختیهاش، و.... رو بزاره جلو چشم بقیه .

سلامت باشید عزیزم

بچه ها بلاگرها ظاهر زندگیشون قشنگه ولی باطنش کثیفه انقدر حسرت زرق وبرقه رابطشونو خونشونو نخورین ازجی ...

قبول دارم ولی چرا فقط ماها چشم میخوریم......بخدا من جرات ندارم یه بار عکس از تفریح بذارم...مادرشوهرم  ز میزنه که نذار...مامانمم همینطور

قبول دارم ولی چرا فقط ماها چشم میخوریم......بخدا من جرات ندارم یه بار عکس از تفریح بذارم...مادرشوهرم ...

عزیزم این تفکراته بزرگترهاس توکاره خودتو بکن و لذت ببر اززندگیت و خوشیات  ..اگر دیگران خوشیاتم نبینن تو خوشی مهم اینه نباید که حتما دیده بشی ..بلاگرا رو ول کن این کارا جزو شغلشونه اتفاقا ازشون خیلی بدم میاد همش نمایش و الکیه شوهراشونم همع سیب زمینی ماشالله

کلا گفتم عزیزم من اینا رو نمی‌شناسم اصلا بعد بدونید که خارجی ها همیشه میگن social media is fake یعنی ...

تمام اینهارو میدونم عزیزم...کاملا درسته ... اما خب آدمه دیگه...دلش میخواد....اما اینجا تا میگیم دلمون میخواد میگن جیکار بقیه داری😁ولی دقیقا موافقم باهاتون عزیزم...اومدم فقط حرف دلمو بزنم....وگرنه من خودم برا همه سخنران خوبی ام همینارو میگم بخدا😁و وافقم بهشون

ولی امروز...

واقعا دپرس شدم یه ذره...

ممنون عزیزم از حرفات