2777
2789
عنوان

دعوای نامزدم با زن همسایه ..🥴

742 بازدید | 25 پست

بچه سلام میگم نامزد ولی شما نخونید نامزد 🤪توی آپارتمانش تازه ی زن ۴۵ساله با یه دختر ۱۶ساله اومدن تازه اجاره بعد نامزدم میکه روزی که اثاث کشی داشتن مرد باهاشون نبوده پیداس خانوم مجرده ک خب به ما چه ،نامزدم شبا خوابش خیلی سنگین برای همین چیزی نمیفهمه بعد مدیر ساختمون هم هست بعد سه تا از واحدای دگ گفتن که این جدیدا حدود ساعت‌های مثلا ۶ صبح دعواشون میشه دوتا زن و جیغ میزنن و این به اون میگه ...ده بعدم درو میکوبن میرن خلاصه 

هستن تا بگم بقیش را یکم صبر کنید چون دارم تایپ میکنم 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

هستم خب خب

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزدم یه روز نرفته کار میگفت دیدم با یه مرده که یه دست نداشت اومدن تو حیاط گفت خانوما تا من دیده رنگش پریده ولی مرد گفته سلام و ما تازه اومدیم اینجا در ضمن زن ب نامزدم چشم غره رفته جواب سلامم نده 

بعد میگفت دوباره شب ک‌داشتم میرفتم بیرون دیدم با ی پژو پارس با یکی. دگ اومد ینی در واقع اینجا مکان کرده 

همسایه ها هم بش گفته بودن ولی خودش ک دید باور کرد

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

بعد همسایه ها گقتن تو مدیری زنگ بزن به صاحب خونش بگو 

منم گقتم اگه میخوای بگی فقط و فقط سر صدا رو بگو رعایت کن بقیه اش به ما چ 

ک نامزدم فقط گفت اگ میشه بگید دعوا نکنن

بچکون اون لامصبو 😑 

گذاشتی لایکم کن بیام بخونم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

آقا ما ی شب نشسته بودیم اونجا داشتیم شام میخوردیم‌ یهو ی همسایه ها صداش زد رفت پایین وایساد حرف زدن یهو همون موقغ این زن با دخترش و مامان خودش که ی پیرزن میرسن ب نامزد میگه وایسا بینم تو چ مشکلی با من داری «خیبی لات حرف زذ»صداش برد بالا 

بعد بچه ها نامزد من مادرش مال اهواز ولی خودش متولد و بزرگ شده شهر خودمون و اصلا لهجه نداره ولی یهو زن گفتع وای تو مال خوزستانی من اصلا تورو آدم حساب نمیکنم بات حرف بزنم اینم هی میگفت خانم آروم ابرو داریم و همسایه ها ناراضی آن بعد یکم بحث کردن یهو زنیکه گفت تو اصلا از قیافت مشخصه چه شخصیتی داری«بچه ها بیچاره قیافش خییلی خوبه بیچاره از صب تا شب تو آفتاب پوستش سوخته بود»