2777
2789
عنوان

نوزاد 4ماهه

94 بازدید | 6 پست

سلام نوزاد من هر یک ساعت فقط 30سی سی شیر میخوره یعنی شماره یک شیشه.... 4ماهش...بنطرتون چکار کنم زیاد تر بخوره و فاصله بیشتر بشه.... وزن اول 4ماهگیش 6کیلو بود.... 

۴ ماهه هست و ۶ کیلو بود؟تو دو ماهگی چقدر بود ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وزنش نرماله سعی کن حجم کم شیر بدی ولی تندتند

عزیزم پسر من الان دو ماهه و نیم هست ۵ کیلو هست وزنش خوبه یا نه اخه یکی بود میگفت ۲ماهه ۷ کیلو بوده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم پسر من الان دو ماهه و نیم هست ۵ کیلو هست وزنش خوبه یا نه اخه یکی بود میگفت ۲ماهه ۷ کیلو بوده&n ...

دختر من ۴ ماه ۷ کیلو بود گف وزنش خیلی خوب رفته بالا 

۶ فک نکنم کم بود وزن باشع اگ کم باشه مرکز بهداشت میگن

دخترم دوماه بود وزنش پنج و هشتصد بود 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات