2777
2789

پسرم سه سال و دو ماهشه.پنج ماهه دارم بهش یاد میدم ولی هنوز پی پیشو تو شلوارش میکنه هیچ جوره تو دستشویی کارشو نمیکنه قصری گداشتم ننشست رو پاشم نمیشینه خستم کرده یه دختر ۲۶ روزه ام دارم که نارسه و دائم باید مراقبش باشم کمکی ام ندارم شوهرمم از اون نامردای عالمه فقط توقع داره همش دارم میدوم اینور و اونور تا به کارام و بچه داری برسم شبام خواب درست ندارم بخاطر دخترم چیکار کنم؟خسته شدم از دست این پسر.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

پسر منم ۲سالشه اما هیچی نمیگه همش باید پوشکش کنم خسته شدم کدوم روز باشه راحت شم و بگه مامان دستشویی دارم

من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تاالان بگه دیگه....پوشک نکن و تند تند هر یه ربع مثلا ببرش،شرت عینکی پاش کن که اگه پی چی کرد نریزه تو خونه،نه خداروشکر دختر من خیلی عاقل بود تو  جیش وشیر گرفتن،دو سال دوماهگیش از پوشک گرفتم،حتی یکبارممممم جیش نکرد ،پی پیشم اولش میترسید یبار تو شرت عینکی پی پی کرد از دفعه بعد که یبار تو دستشویی رفت اونم،اکی شد

عزیزم میدونم سخته ولی حوصله به خرج بده خودت تو دستات بگیر کارشو بکنه یا یه جایزه بگیر از قبل بزار یه ...

نمیتونم بلندش کنم بخیه سزارین دارم قبلشم باردار بودم اخه ماشالله تپله.باباشم کمک نمیکنه فقط دادمیزنه و کتک

باید تاالان بگه دیگه....پوشک نکن و تند تند هر یه ربع مثلا ببرش،شرت عینکی پاش کن که اگه پی چی کرد نری ...

خوشبحالت دخترمم کولیک و رفلاکس داره نمیرسم دست تنها😭 تازه شوهرمم همش میاد ایراد میگیره اینجا چرا لکه داره اونجا چرا اینجوریه اخه وسواس داره همش درحال کار و شست و شوام و بچه داری این پسر شده قوزبالا قوز

نمیتونم بلندش کنم بخیه سزارین دارم قبلشم باردار بودم اخه ماشالله تپله.باباشم کمک نمیکنه فقط دادمیزنه ...

درکت میکنم پس از راه جایزه وارد شو یا یه شلوار خوشگل بگیر براش که دوسش داشته باشه بهش بگو که نباید کثیف کنه 

بخدا خسته شدم پامپرز خیلی گرونه

میدونم چی میگی. خودم دوتا بچه کوچیک دارم.

ولی دخترم اصلا اذیت نکرد هیجده ماهگی از پوشک گرفتنش الان دوسال ونیمشه خودش میره دستشویی کارشو کرد صدام میکنه.

ولی از پسرم چشمم آب نمیخوره.یکسالشه ولی بعید میدونم تا دو سه سالگی عرضه نشون بده