پسرم سه سال و دو ماهشه.پنج ماهه دارم بهش یاد میدم ولی هنوز پی پیشو تو شلوارش میکنه هیچ جوره تو دستشویی کارشو نمیکنه قصری گداشتم ننشست رو پاشم نمیشینه خستم کرده یه دختر ۲۶ روزه ام دارم که نارسه و دائم باید مراقبش باشم کمکی ام ندارم شوهرمم از اون نامردای عالمه فقط توقع داره همش دارم میدوم اینور و اونور تا به کارام و بچه داری برسم شبام خواب درست ندارم بخاطر دخترم چیکار کنم؟خسته شدم از دست این پسر.
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میدونم سخته ولی حوصله به خرج بده خودت تو دستات بگیر کارشو بکنه یا یه جایزه بگیر از قبل بزار یه جایی تو دستشویی بگو اگه کارتو بکنی اون جایزه مال تو
باید تاالان بگه دیگه....پوشک نکن و تند تند هر یه ربع مثلا ببرش،شرت عینکی پاش کن که اگه پی چی کرد نریزه تو خونه،نه خداروشکر دختر من خیلی عاقل بود تو جیش وشیر گرفتن،دو سال دوماهگیش از پوشک گرفتم،حتی یکبارممممم جیش نکرد ،پی پیشم اولش میترسید یبار تو شرت عینکی پی پی کرد از دفعه بعد که یبار تو دستشویی رفت اونم،اکی شد
باید تاالان بگه دیگه....پوشک نکن و تند تند هر یه ربع مثلا ببرش،شرت عینکی پاش کن که اگه پی چی کرد نری ...
خوشبحالت دخترمم کولیک و رفلاکس داره نمیرسم دست تنها😭 تازه شوهرمم همش میاد ایراد میگیره اینجا چرا لکه داره اونجا چرا اینجوریه اخه وسواس داره همش درحال کار و شست و شوام و بچه داری این پسر شده قوزبالا قوز
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭