2777
2789
عنوان

ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 55 پست
اتفاقا اشناهای ما رفتن و خیلی هم راضین اصلا هم نژاد پرست نیستن و با خارجی ها کاری ندارن

نگفتم نژاد پدپرستن خیلیم با ایرانیا خوبن ولی اول حق رو به خودشون میدن کلا اول خودشونن بعد یه خارجی از نظر کار و حق و حقوق میگم

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتم نژاد پدپرستن خیلیم با ایرانیا خوبن ولی اول حق رو به خودشون میدن کلا اول خودشونن بعد یه خارجی ا ...

هرکجای دنیا هم بری همینه تازه بدتر هم هست .خوبیش اینه ترکیه اصلا نژادپرست نیستن کاری به خارجی ها ندارن

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
اره واکسن میزنه اما اون کجا فایزر باشه اون کجا یه واکسن دیه باشه چندتا از اشناهامون رفتن اونجا😊 حق ...

نفهمیدم چی تایپ کردی ولی کار اونجا زیاد نیس حقوقم بستگی به کار داره من خودم ۹ سال بودم 

نفهمیدم چی تایپ کردی ولی کار اونجا زیاد نیس حقوقم بستگی به کار داره من خودم ۹ سال بودم 

متوجه نشدی؟!!!!😐😂

میگم ایران واکسن میزنه اما اون کجا که ترکیه فایزر میزنه اون کجا واکسنی که ایران میزنه

از حقوق ایرانی مقایسع کنی خیلی بیشتره

شغلتون اونجا چی بود؟

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
متوجه نشدی؟!!!!😐😂 میگم ایران واکسن میزنه اما اون کجا که ترکیه فایزر میزنه اون کجا واکسنی که ایران ...

من شغل نداشتم چند سال اول واسه دانشگاه رشته داروسازی رفتم ولی بعدش

چند سال کار کردم حقوقش خوب بود 

نمیتونی بری امریکا؟ من ۶ ماه بودم خیلی خوب بود اگه بتونی بری خیلی خوبه سوالیم داشتی بپرس

امریکا برای من عکاس شاید اونجور برام خوب نباشه

و اینکه میگم میخوام رفت و ادم ب ایران راحت باشه

کلا دلایلم برای ترکیه اینه اولا چون فیلماشو دیدم خیلی عاشقش شدم

عاشق زبانشونم فرهنگشون زیبایی کشورش و اینکه شرویط برای من عکاس ک میخوام از ایران کار بگیرم بهتره🥺