2777
2789
عنوان

ترکیه

344 بازدید | 55 پست

سلام

ترکیه رو برای مهاجرت چطور میبینید بنظرتون خوبه؟)رشتم عکاسیه بعد از اتمام درسم دوس دارم برم(

بابام ک همش میگه ترکا بدن الانم دارن کسایی ک خونه خریدن خونه هاشونو میفروشن برمیگردن

کلا بگید حالا؟

برو جای بهتر

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه

از ایران که بهتره

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

ترکیه از دور فشنگه وگرنه خوب نیست خیلی با خارجی ها بدن اونجا اگه کسی حقت رو بخوره دادگاه چون خارجی هستی حق رو به شهروندش میده و کلا کارم گیر نمیاد مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی اون کارو بجای به ترک بدن به یه خارجی در  کل تمام حق و حقوقا اول برای مردم خودشونه بعد یه خارجی

خیلی از فامیلامون زندگیشونو فروختن رفتن بعد یکسال دست از پا دراز تر و با از دست دادن ثروتشون برگشتن الانم اجاره نشین شدن با یه حقوق بخور و نمیر زندگی میکنن

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
از چ نظر میگید کسی رو میشناسید ک رفته؟

اره رفتن

نژاد پرست نیستن ادماش اذیت نمیکنن خارجی هارو

راحت اونجا کار پیدا میشه .حقوقاشون خیلی بیشتر از ایرانیاس .قیمتاشون خیلی خیلی کمتره .اونجا بری ساکن بشی اقامتشو بگی اگه واکسن نزده باشی فایزر میزنن برات

کلا ادم اونجا میتونه زندگی کنه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)