2777
2789
عنوان

درس یا کار؟

164 بازدید | 29 پست

اگه ۲۲سالتون باشه درس می‌خونید دانشگاه دولتی میرید یا می‌رسد سر کار در کنارش می‌ریدا دانشگاه آزاد؟

کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️

دومی رو انجام دادم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزا درس خوندن دیگه ادمو به جایی نمیرسونه مگه رشته های خاص..کار

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾
درس میخونمم

وقتی میدونی تو ایران نود درصد درسایی که میخونیم بعدش شغلی نداره چیکار میکنی ؟ نمیری در کنارش کار که بیمه واست رد بشه؟

من‌هم درس خوندم هم سرکار رفتم همون سال اول دانشگاه یکی از استادامون منو برد پیش خودش برای کار 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
این روزا درس خوندن دیگه ادمو به جایی نمیرسونه مگه رشته های خاص..کار

آره دقیقا . الآنم رشته های خاص واقعا باید خودکشی آدم بکنه تا بتونه دولتی بیاره