2777
2789
عنوان

ديشب با شوهرم قهر بودم ولي ديدم…

914 بازدید | 30 پست

پيش هم نخابيدم قهر بوديم نصف شب رفتم تو هال ديدم داره فيلم سكسي ميبينه بعدش يه دعوا شديد كرديم باهم و اخرش اون قول داد ك نبينه ديگه خلاصه تموم شد  دعوا و اشتي كرديم..ولي ميخام امروز از بدياي اين فيلما بگم بهش ..ميخام بدونه چقد ديدنش ضرر ميرسونه به رابطه بگم بهش؟ يا ديگه كشش ندم؟. قبل از اين بار پارسال بود ك ديدم داره ميبينه اون موقع هم معذرت خواهي كرد..يعني بار دومش بود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه آدم عادت کنه دیگه ول نمیکنه😑

نه ولش کن به روش نیار دیگه کشش نده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

دیگ کشش نده

بیشتر بش محبت کن نره سمت این چیزا

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

کشش نده مخصوصا الان ک دیشب دعوا کردین هرچی بگی تو گوشش نمیره چون میدونه داری مثل مامانا نصیحتش میکنی بزار ب موقعش بگو 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نه گوگل و يوتيوبشو رو گوشيم دارم اون نميدونه هميشه چك ميكنم سرچاشو

چجوری؟

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️