2777
2789

سلام

دوستان لطفا اسم بیمارستانهای اعم از خصوصی و دولتی که تحت پوشش این دو بیمه اند رو  اسم ببرید.

دیدین میری میگی بیمه تکمیلی فلانم بعد میگن زیرنظر تامین اجتماعی نیست یا یه سری ایرادات میگیرن که بیمارستان ما نداره این بیمه رو

همه تون خوبی میکنید اگه بگید کدوم بیمارستانها از خصوصی و دولتی اذیت نمیکنن و کدوم بیمه ي تکمیلی از نوع انفرادی یا خانواده میتونه مناسب باشه توئه تهران

چون میخوام بیمه تکمیلی کنم 

هر بیمه ای خانواده و انفرادی نداره

گروهی ها مزایاش بیشتره ولی خب برای گروهی باید 50 نفر باشن و ارگان ها میتونن این بیمه رو داشته باشن

ما فقط دو نفریم فقط من و همسرم هستیم یا انفرادی جوابه یا خانواده که پایه اش هم تامین اجتماعی باشه چون بیمه تامین اجتماعی هستیم

برای این میخوام که حدااقل تا یکسال بعد که اقدام به بارداری کردم بتونم ازش با خیال راحت استفاده کنم البته دنبال بیمه ای هستم که شامل جراحی بینی به‌علت مشکل تنفسی همممم باشه زیبایی نه پس راجع به زیبایی حرف نزنید برای مشکل تنفسی هستش و دکتر حلق و بینی دستورش مینویسه

یه بار اینو پرسیدم خلاصه تر اما جواب خوبی نگرفتم

این سوال مهمه پس اگه چیزی میدونید یا تو گوگل جواب منو پیدا کردین جواب بدید.خودم خیلی گشتم ولی گیج شدم دیگه خیلی نامردیه که گروهی بهتره این خیلی سخته

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از خود بیمه بپرسین چون قرداد میبندن با بیمه و بیمارستان هر بار با یه سری بیمارستان ها 

بله میدونم ولی دوست دارم تجربه افراد رو بدونم بیمه ها خیلی زیادن و گیج شدم بعد هم خب هیچ جا ننوشته بیمه ها با کدوم بیمارستان‌ها قرار داد دارن بعد من بیمارستان‌ها و هم نمیشناسم حالا باز بیشتر سرچ میکنم ولی بقیه هم تجریبات رو بنویسن خوبه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
ما بیمه ی شرکت هستیم بیمه گروهی ایرانیان دونفره نسنیدم قبلا میگفتن  باید چند نفر باشین بعدش تما ...

بله اینو میدونم سوالم اصلا این نبودا😐🌹

ما بیمه ی شرکت هستیم بیمه گروهی ایرانیان دونفره نسنیدم قبلا میگفتن  باید چند نفر باشین بعدش تما ...

بیمه ایران و خیلی بیمه های دیگه شرکتی هستن و باید پنجاه نفر بیشتر باشن اینارو میدونم

الان سوالم این بود کدوم بیمه انفرادی و خانواده داره و کدوم بیمارستان‌هارو پوشش میدن که پایه اش هم تامین اجتماعی باشه

بیمه ایران و خیلی بیمه های دیگه شرکتی هستن و باید پنجاه نفر بیشتر باشن اینارو میدونم الان سوالم این ...

میگم که ما قبلا میخاستیم بیمه تکمیای بشیم میگفتن دونفر نمیشه باید اقلا چندتا خانواده باهم باشین  الان نمیدونم   بعدش اگه تهران هستی بیمارستان میلاد عالیه فوق تخصصی هستش فقط باید بتونی اینترنتی وقت بگیری   

میگم که ما قبلا میخاستیم بیمه تکمیای بشیم میگفتن دونفر نمیشه باید اقلا چندتا خانواده باهم باشین &nbs ...

بیشتر دوست دارم در مورد بیمارستانهای خصوصی بدونم

من یکم عصبی میشم وقتی تو بیمارستان‌ها باهام بد رفتار کنن شنیدم با بیمه تکمیلی میشه بیمارستان خصوصی رفت معمولا اینجور بیمارستان‌ها خیلی میرسن هم اینکه بیمه تکمیلی باعث میشه بشه رفت خصوصی ولی کدوم بیمارستان میلاد دولتی نیست؟ اینم اطلاعات خوبیه ولی اگه خصوصی کسی میشناسه که تحت پوشش بیمه تکمیلی و اجتماعی پایه باشه معرفی کنه و بگه کدوم بیمه براش بهتره بیمه تکمیلی منظورم

بیشتر دوست دارم در مورد بیمارستانهای خصوصی بدونم من یکم عصبی میشم وقتی تو بیمارستان‌ها باهام بد رفت ...

بیمارستان آتیه بیمارستان جم 

بیمارستان امید نیایش  بیمارستان ارفان 

یدونه هم برای زایمان تو اکباتان اسمشو نمیدونم درکل بیشتر بیمارستانها قرداد دارن با بیمه تکمیلی     

بیمه دانا و سامان و ما و کوثر انفرادی دارن چقدر در ماه یا سال می گیرن نمی دونم باید زنگ بزنی بپرسی بعد من بیمه دانا هستم الان دانا۳تا طرح داره هر طرح مبلغش فرق داره میزان خدماتش فرق داره کدوم بیمارستانم خود بیمه بهت می گه ولی برای زایمان به دکتر زنانت مربوطه که کدوم بیمارستان قرارداد داره من دکترم اصلا بیمارستان دولتی نمیاد خصوصی هم فقط۲جا می امد راستی زایمان طبیعی در بیمارستان دولتی رایگانه در دولتی سزارین هم هزینش خیلی کمه طرفای۳تومنه ولی در خصوصی سزارین۱۰تومن طبیعی۷تومن هست درباره عمل بینی من سی تی اسکن دادم خفن انحراف بینی دارم ولی دکترم گفت بدون زیبایی عمل نمی کنم اصلا زشت می شی,الان۳تومن پول کلینیک خصوصی بستری عمل بینی هست پول انحرافو زیبایی جمعا بمن۲۱میلیون غیردارو هام گفته می شه که نرفتم الان ۴ماهه بچه دومم زاییدم کروناست نمیرم

بیمه دانا و سامان و ما و کوثر انفرادی دارن چقدر در ماه یا سال می گیرن نمی دونم باید زنگ بزنی بپرسی ب ...

ممنون عزیزم عالی بود جوابت انشالله بینیت زودتر عمل بشه و هم خوب بشی هم زیبا

بیمارستان آتیه بیمارستان جم  بیمارستان امید نیایش  بیمارستان ارفان  یدونه هم برای ز ...

ممنون عزیزم از جواب و وقتی که گذاشتی عالی بود❤️🌹

راستی درباره بیمارستان تحقیق کن حتما میلاد دولتیه مال خود تامین اجتماعیه خیلی چیزاش رایگانه براشماکه بیمه تامین اجتماعی داری و تو فامیل ببین کدوم بیمارستان اشنا دارن من ابجیم خصوصی رفت اصلا رسیدگی نداشتن ولی من خصوصی رفتم سفارشمو رعیس زایشگاه کرده بود تا نوار بهداشتیمو نمی زاشتن خودم یا همراه عوض کنن کلی امپول تقویتی بهم زدن

راستی درباره بیمارستان تحقیق کن حتما میلاد دولتیه مال خود تامین اجتماعیه خیلی چیزاش رایگانه براشماکه ...

ممنونم عزیزم شما کدوم بیمارستان رفتی بیمه ات دانا بود؟ 

فکرکنم بیمه آسیا هم بد نباشه البته نمیدونم انفرادی داره یا گروهیه فقط