سلام
دوستان لطفا اسم بیمارستانهای اعم از خصوصی و دولتی که تحت پوشش این دو بیمه اند رو اسم ببرید.
دیدین میری میگی بیمه تکمیلی فلانم بعد میگن زیرنظر تامین اجتماعی نیست یا یه سری ایرادات میگیرن که بیمارستان ما نداره این بیمه رو
همه تون خوبی میکنید اگه بگید کدوم بیمارستانها از خصوصی و دولتی اذیت نمیکنن و کدوم بیمه ي تکمیلی از نوع انفرادی یا خانواده میتونه مناسب باشه توئه تهران
چون میخوام بیمه تکمیلی کنم
هر بیمه ای خانواده و انفرادی نداره
گروهی ها مزایاش بیشتره ولی خب برای گروهی باید 50 نفر باشن و ارگان ها میتونن این بیمه رو داشته باشن
ما فقط دو نفریم فقط من و همسرم هستیم یا انفرادی جوابه یا خانواده که پایه اش هم تامین اجتماعی باشه چون بیمه تامین اجتماعی هستیم
برای این میخوام که حدااقل تا یکسال بعد که اقدام به بارداری کردم بتونم ازش با خیال راحت استفاده کنم البته دنبال بیمه ای هستم که شامل جراحی بینی بهعلت مشکل تنفسی همممم باشه زیبایی نه پس راجع به زیبایی حرف نزنید برای مشکل تنفسی هستش و دکتر حلق و بینی دستورش مینویسه
یه بار اینو پرسیدم خلاصه تر اما جواب خوبی نگرفتم
این سوال مهمه پس اگه چیزی میدونید یا تو گوگل جواب منو پیدا کردین جواب بدید.خودم خیلی گشتم ولی گیج شدم دیگه خیلی نامردیه که گروهی بهتره این خیلی سخته