2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو حالا خدا کنه یه فندوق تو دلت باشه خوشحالی بعدش عاشقش میشی

ایشالله هرچی خدا بخواد همون میشه

ولی امشب و پس فردا هم داشته باشم؟

دکترم که گفت یه شب در میون ولی سخته اونجوری😕

ایشالله هرچی خدا بخواد همون میشه ولی امشب و پس فردا هم داشته باشم؟ دکترم که گفت یه شب در میون ولی ...

جنسیت واست مهمه؟ 

تخمک گذاریت هر وقت بوده از چهار روز قبلش اقدام کن به فاصله 24 و 12 ساعت قبلشم مغزیجات تقویتی مصرف کنید 

نه زیاد ولی دختر دوست دارم چه جوری دختر میشه

میگن قبل تخمک گذاری اقدام کنی دختر میشه 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
نه زیاد ولی دختر دوست دارم چه جوری دختر میشه

اول خواست خدا ماست بخور و دوغ سردیجات اگه تخمک گذاریت امروز بوده امروز و فردا و پس فردا اقدام کنی درصد دختر بیشتره بدنت اسیدی باید باشه ترشیجات داخل نت مفصل هست بخون 

من داخل تاپیک لوبیا 99 یه چی دیگه خوندم 🤔🤥 هر دفعه یه چی میفهمه آدم

چی خوندی؟ 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
که زمانی که قبل تخمک گذاری تا 4 روز اقدام کنی و 12 ساعت قبل تخمک گذاری بچه پسر میشه 

نمی دونم والا همه چی دست خداست از ما فقط حرکته دیگه خودش میده