2777
2789

بگو من هدف های مهم تری از ازدواج دارم🤨

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عمه از من بکش بیرون  ببر بکن تو یکی دیگه 😑😂 والا این عمه ها خیلی حرص میدن بعضی وقتا

با من اگه بود هر چی از دهنم در میومد میگفتم ولی چیکا کنم نمیشه

دعا کنید برام لطفا
خب مثلا میتونی بگی عمه جان فدات بشم من اصلا قصد ازدواج ندارم میدونم شما به فکرمی و داری لطف میکنی ام ...

این همه قربون صدقش برم؟؟؟ دوس دارم ی چیزی باشه ک اولش نفهمه چی گفتم ولی بعدش حرص بخوره  

دعا کنید برام لطفا