2777
2789

کل بچگیم با این گذشت:

لالا لالا گل پونه بخوابع 

لالا گل شبنم بخوابع 

ماشالا هر سری اسم گلا هم فرق میکرد

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لالایی و لالایی و لالایی، بخواب خورشید من موطلایی، بخواب تا صبح فردا مثل خورشید، تو هم از پشت کوه ها ...

لالالا لالالا، تو چشمونت سیاهه، روی پیشونی تو عکس ماهه، بابات رفته سفر ای هم زبونم، میاد فردا مسافر توی راهه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من شعر میخونم

روشن بمان فانوسکم
تا من بیابم راه را
تا در غم کنعان خود
طاقت بیارم چاه را

بر لوح تقدیرم اگر
نقش غبار است و شرر
دست خودم بود و نبود
از بس کشیدم آه را

ای ماهک زیبای من
روشن ترین رویای من
در خاطرات ابری ام
گم کرده بودم ماه را

جز امتداد قلب تو
راهی به قلبم باز نیست
با قلب زیبایت ببخش
این عاشق گمراه را

روح رهایی می دمد
از روزن رویای تو
آخر به پایان می برم
روزی ندامتگاه را

بر من بتاب ای آخرین
راهم به فردوس برین
تا من ببینم عاقبت
آن لحظه ی دلخواه را

جوونم كن اگه جُرمه جوونى

جوونى ميكنم كه پامون گير باشه

فقط تقديره كع ميشه هميشه

دعا كن عشقمون تقدير باشه....

.

.

.

لالايى ميخونم روتو ميپوشونم

بى ترس و اضطراب با من برى به خواب

هعععععععععععی# 🥀

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
کل بچگیم با این گذشت: لالا لالا گل پونه بخوابع  لالا گل شبنم بخوابع  ماشالا هر سری ا ...

آخخخخ دقیقا😂😂😂

یبار بچه بودم حدودا 4 سالم بود داشتم برا عروسکم لالایی میخوندم اسم هیچ گلی به ذهنم نرسید گفتم گل چیپس😂

لالالا لالالا، تو چشم نت سیاهه، روی پیشونی تو عکس ماهه، بابات رفته سفر ای هم زبونم، میاد فردا مسافر ...

لالالا لالالا، تنت عطرش گلابه، دو چشمت مثل مروارید نابه، صدف هات رو ببند آروم و آروم، بخواب مادر که دیگه وقت خوابه

لالالا لالالا، تنت عطرش گلابه، دو چشمت مثل مروارید نابه، صدف هات رو ببند آروم و آروم، بخواب مادر که ...

لالالا لالا ببند چشم و لالالا کن، پری خواب و رویا رو صدا کن، رو زانوی پری راحت بذار سر، برای روزای خوبت دعا کن

لای لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقعه خوابه حالا 

لای لالایی گل نی نی خواب های خوب ببینی

روی ابرا بشینی

لای لالایی

مامان خوبت پیشت میشینه

پیشت میمونه قصه میخونه  دونه به دونه  دونه به دونه 

لای لالایی گل لالا

مهتاب اومده بالا

موقعه خوابه حالا😁😁

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍