bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 عنوان اگه خاستین بیاین ولی تاپیک صرفا واسه دردو دل با خدای خودمه البته اگه وجود داره😅💔 62 بازدید | 8 پست حالم خیلی بدهدلم گرفتهدارم میمیرم از غصه و اشک و درد و مشکلدیگه نمیدونم چکار کنم ب کدوم در بزنم💔دعام کنید لطفا🖤جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ ۵:۳۵ خدایا معجزتو نشونم بده آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...) امروز | 05:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaaaaaaaaaii عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 1967 ببخشید من براتون دعا میکنممیشه ازتون یه خواهشی بکنم واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 ببخشید من براتون دعا میکنممیشه ازتون یه خواهشی بکنم مرسیجانم آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)
bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 دلم ی گریه بلند از ته دل با زجه میخاد الان😅💔🖤 آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)
bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 دارم میشم ی افسرده..ی دختر جوون ک تو این سن کم اندازه ی پیر ۹۰ ساله مشکل داره..خدایا انصافه این حق منه اخه؟ آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 409 منم حال عجیبی دارم علاعمش تو تاپیک اخرمه تروخدا بیاین I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧
bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 منم حال عجیبی دارم علاعمش تو تاپیک اخرمه تروخدا بیاین عزیزم اون انگار جسمیه ما روحمون درد میکنه ک زده ب جسممون😅💔 آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)
bwokxjdokxl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1469 ببخشید من ی جا میخام کارکنم تو تلگرام واسه تبلیغات و اینا.گفتن باید کدملی داشته باشی شما کد ملی تو م ... نه نمیشه عزیز آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 409 شب بخیر من یه قاشق گلاب بخورم خوابم ببره بای بای❤❤ I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 409 عزیزم اون انگار جسمیه ما روحمون درد میکنه ک زده ب جسممون😅💔 ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧