2777
2789

سلام بچه ها من یه خواهر دارم که معلول ذهنیه و دندوناش خیلی خیلی خرابه و همه دندوناش کنده شده و خورد شده تو دهنش هر بار خواستیم ببریمش دندونن پزشکی از ترس اصلا پاشو نذاشته داخل و ما موندیم چیکارش کنیم چون دندوناش دیگه افتضاح شده هزینه دندونپزشکی هم که سر به فلک زده و پدرم بیچاره نمیتونه دونه دونه درستشون کنه و البته فکر نکنم درست بشو باشه باید کلا دندوناش کنده بشه و مصنوعی بذاره ولی همون مصنوعی هم درد داره و  هممون میدونیم که دندون مصنوعی هم نمیذاره تو دهنش حالا میخواستم ببینم شما جایی سراغ ندارین که برای این بچه ها کاری بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دندانپزشکی با بیهوشی ؟ هست 

بله منم میگم حتما باید بیهوشش کنن چون اصلا همکاری نمیکنه ولی هزینشم خیلی خیلی زیاد میشه چون یکی دو تا نیس من خودم پارسال ۸ تا دندون بچمو درست کردم ۱۰ میلیون هزینش شد ولی از خواهرم کل دندوناش خرابه همش