نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 عنوان ببخشید میشه کمک کنید دیجی کالا 123 بازدید | 25 پست ازدیجی کالا خرید دارم پرداختش چجوریه اگه اینترنتیه ازکجا باید برم تاپرداخت کنم گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘 1400/06/28 | 15:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قررررررررررمز عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 4176 خودتون انتخاب میکنید که اینترنتی پرداخت کنید یا موقع تحویل کارت بکشید
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62989 مراحلش یکی یکی میاد انجام بده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10222 با کارت پرداخت می کنی و رمز دوم رو وارد می کنی مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 برو قسمت سبد خرید پایینش مینویسه ادامه خرید وپرداخت نداره زیرو رو کردم پرداخت نداشت گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 با کارت پرداخت می کنی و رمز دوم رو وارد می کنی اونوکه بلدم نمیدونم از کجا باید پرداخت کنم گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 بزن ادامه فرایند خرید زدم فقط میاره تعیین ارسال میزنی فلان موقع اصن گزینه پرداخت نداره گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
فرگل۱۳۸۴ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1057 خودتون انتخاب میکنید که اینترنتی پرداخت کنید یا موقع تحویل کارت بکشید مگه پرداخت درب منزل داره؟خیلی وقته اون گزینه رو برداشتن اسم کاربریم خواهرمه
mushroom عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 161 نداره زیرو رو کردم پرداخت نداشت ادامه فرایند خریدو زدی اون پایین ننوشت پرداخت؟
سیلام عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 6702 هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه
نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 خودتون انتخاب میکنید که اینترنتی پرداخت کنید یا موقع تحویل کارت بکشید ازکجاش انتخاب کنم گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
سیلام عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 6702 هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه
نازخاتون۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 889 تمام مراحلشو طی کردم گلم ولی گزینه پرداختش نمیدونم کجاست گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘