2777
2789

ملا یگی از قوم های بشدت سخت گیر کشوریم چون شناسایی نشم نمیکم تو فاز ناموس واین چرت وپرتا حاضرن مردا بمیرن 

چند سال پیش داداشم با دختر خالم دوست بود 

و ما ازش خواستگاری کردیم چون داواشم ن شغل داشت ن کار وی جوون ولگرد بود  ندادن  باباش زنگ زد ب مامانم گفت دخترمو بندازم تو چاه نمیدم و خیلی هم توپید 

ماهم عقده ای شده بودیم بخصوص من ک از قبل هم از خالم بدلیل دوبهم زنی واین داستانا کینه گرفنه بودم 

دختر خالم ی نامه داده بود ب داداشم من احمق اومم ب اون یکی خالم نشون دادم و گفتم باهاش رفیقه 

خالم هم ی آدم مزخرف رفت ب تمام اقواممون گفت وآبروی دختر رفت 

ی پسر خاله داشتم ک ۱۰سال ازش بزرگتر بود از دخر خالم ک ما آبروشو بردیم خواستگاری کردن  و مادر پدرشم از ترس آبروشون دختر بیچاره رو مجبور ب ازدواج کردن 

۳سال نگذشت ن پسر ب دختر علاقه داشت ن دختره ب مسر دعوا ودعوا ودعوا 

آخر شوهر دختره با خواهر زنش درگیر میشه و با سلاح سرد میزنه دخاره رو میکشه  وفرار میکنه 

و اما دختره بخاطر خود شیرینی مدام از داداشم ب شوهرش میگه ک منو میخواسته و...

انگار ما آبروی دختره رو بردیم 

الان بعد از چند سال  کارما اتفاق افتاده خواهرم از خونه فرار کرده 

من میدونم آه اونه 

اون خالم ک حرف منو پخش کرد ب حدی تو زندگیش مشکل داره ک دم طلاقه 

تو رو خدا مواظب زبونتون باشید 

کاش لال میشدم نمیگفتم 

حالا جالبه چند شب پیش ب خواهرم ک فرار کرده وما ازهمه مخفی کردیم داشتم التماس میکردم بیا  نمیدونم چطوری پیامم رفته برای دختر خالم ک براش حرف در آوردیم 

حس کردم خدا خواسته ی حالی بهش بده ک بیا کازما رو گرفتم 

فقط خدا کنه اون ب کسی نگه 

و الهی ک ب حق همین نیمه شب قاتل هم پیدا بشه وازدواج موفقی داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرم ی روزی با کارشون بابام رو نگران کردن مدتی خییلییییییی و بدی کردن

گفتم خدا سزاشونو فقط بده

ب یک سال مکشید دامادشون یک بلاهایی سرشون اورد ک پدرشوهرم پیــــــر شد پیررررر

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

خوب مگرپسرخالت دخترخالتونکشته کدوم قاتل پیدابشه؟    

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانواده شوهرم ی روزی با کارشون بابام رو نگران کردن مدتی خییلییییییی و بدی کردنگفتم خدا سزاشونو فقط ب ...

آه مظلوم‌میگیره‌

من مطمعنم آه خانواده خالم ما رو گرفته 

و همچین اون خالم ک حرف منو پخش کرد 

بخدا بدترین بلا ها سرش اومد 

حالم‌از خودم بهم میخوره من احمق اون موقع فگر کردم اگه بگم خانوادش بخاطر آبروشون میزارن با داداشم از ...

خب ببین نوشتی که دختره بخاطره خودشیرینی همش به شوهرش میگه داداشش منو میخاسته 

خب پس تو نمیگفتی ام خودش داره میگه که !!

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
خب ببین نوشتی که دختره بخاطره خودشیرینی همش به شوهرش میگه داداشش منو میخاسته خب پس تو نمیگفتی ام خود ...

آره خودش هم همش ب شوهرش میگفته 

در حدی ک شوهرش از ما وخانوادمون متنفر بود 

مامان قاتل گفته بود شانس آوردی پسر تورو نکشته 

ماحتی الانم میترسیم از قاتل 

کاش بگیرنش

چون فرار کرده چند ساله

یعنی الان قاتله که شوهر دختر خالته فرار کرده

پس دختر خاله به کی داره میگه که داداشت میخواستتش

ببخشید این تیکه رو نفهمیدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

آره خودش هم همش ب شوهرش میگفته در حدی ک شوهرش از ما وخانوادمون متنفر بود مامان قاتل گفته بود شانس آو ...

خب پس وقتی خودشم میگه بنابراین آه پشتتون نیست 

چون خودش مشکلی با این قضیه نداشته 

بازم من همه چیزو نمیدونم شما بهتر تو داستانی 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه