2777
2789
عنوان

دختر خانوما درس خون بیان ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 37 پست
من بلند میخونم فکم درد میگیره موقع درس اگ خسته بشم ب هدفم فک میکنم دوباره انرژی میگیرم روزی ۱۱ ساع ...

وای چجوری ذهنت می کشه این همه

منم خیلی دوست درم اینجور بخونم ولی خب انسان ها باهم فرق دارن هرکی یجوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار ی سوالو میخونی تا توی ذهنت بره ؟  من زود خسته میشم اینجوری

ببین یه راه حلی که من دارم هر متنی رو که میخونم اونم بلند بلند تو ذهنم یا با دست ترسیم میکنم 

معلم زبان ما می‌گفت درس و بلند بلند بخونین تا قشنگ تو ذهنتون بره

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیلی خوبه 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

درس خوندن ذهن قوی میخواد اگه میخوای مطالعه زیاد و باکیفیت داشته باشی باید ذهنتو خالی کنی

از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیل ...

اصلا برنامه چیدنام درست در نمیاد

وسطش ی چی خراب می کنه میخوره تو ذوقم  

منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیل ...

عععههه مارمولکک😃🤣🤣😂

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

منم دقیقا مشکلم همینه فکر و خیالات نمی زاره تمرکز کنم چجور ذهنمو خالی کنم ؟

بستگی به محیط زندگیت و اتفاقاتی که تاحالا توی زندگیت افتاده داره 

به شخصه اینقدر تنش و اضطراب توی زندگیم داشتم که دیگه این  قدرت رو ندارم 

از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
ببین یه راه حلی که من دارم هر متنی رو که میخونم اونم بلند بلند تو ذهنم یا با دست ترسیم میکنم  ...

من بجز اینکه بلند بلند میخونم صدبارم بر مییگردم از اول یا اگ کسی بغل دستم بود براش تا حد امکان توضیح میدم ولی بازم سختمه درست حسابی نمیره تو مخم   

بستگی به محیط زندگیت و اتفاقاتی که تاحالا توی زندگیت افتاده داره  به شخصه اینقدر تنش و اضطراب ...

من چن سالع سر ی موضوعی زندگیم بهم ریخته

بخاطر همونم تمرکز و از دست دادم

سختمه ب حالت اپل برگزدم ولی درس تنها راهمه ولی موندم چجور