2777
2789
عنوان

بیایین

76 بازدید | 10 پست

خانوما شما همسرتون،پدر،مادرتون ،خواهر و....خلاصه هرکی که باهاش تو ی خونه زندگی‌میکنین کرونا گرفتن چند روز بعدش دیگه نزدیک شون شدین یا پیش هم خوابیدین  پیش هم غذا خوردین و..؟

❤Che khobe ke daramet

بعد از 14روز

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه پیش شوهرم گلوش درد میکرد رفت تست کرونا داد زده بود قبلنا یبار گرفته ولی من تا جالا نگرفتم 

اره میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خداروشکر نگرفتیم تا الان❤💋

خدارو شکر‌منم 

شوهر خواهرم‌ گرفته ۱۰ شهریور ولی خواهرم‌نگرفت خداروشکر

اونم شوهرش تست اش مثبت بود ولی فقط ی روز صداش گرفت هییچ علائمی نداشت ولی خوب جدا میخوابیدن،میخاد از امروز دیگه بره پیشش بخوابه خواستم بپرسم

❤Che khobe ke daramet
یکماه پیش شوهرم گلوش درد میکرد رفت تست کرونا داد زده بود قبلنا یبار گرفته ولی من تا جالا نگرفتم  ...

اونم شوهرش تست اش مثبت بود ولی فقط ی روز صداش گرفت هییچ علائمی نداشت ولی خوب جدا میخوابیدن،میخاد از امروز دیگه بره پیشش بخوابه خواستم بپرسم بره یا نه؟؟

شما چقدر بعد پیشش خوابیدی؟

❤Che khobe ke daramet
سه هفته بعد

اونم شوهرش تست اش مثبت بود ولی فقط ی روز صداش گرفت هییچ علائمی نداشت ولی خوب جدا میخوابیدن،میخاد از امروز دیگه بره پیشش بخوابه خواستم بپرسم

بره ؟😆

❤Che khobe ke daramet
بعد از 14روز

اونم شوهرش تست اش مثبت بود ولی فقط ی روز صداش گرفت هییچ علائمی نداشت ولی خوب جدا میخوابیدن،میخاد از امروز دیگه بره پیشش بخوابه خواستم بپرسم بره به نظرتون یا نه!!؟؟

❤Che khobe ke daramet
شوهر خواهرم‌ گرفته ۱۰ شهریور ولی خواهرم‌نگرفت خداروشکر اونم شوهرش تست اش مثبت بود ولی فقط ی روز صدا ...

اره میتونه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤