2777
2789
عنوان

اموزش شاد بودن ...

169 بازدید | 7 پست

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه اومدم چند تا راهکار بدم تا بتونید زندگی شاد و با ارامش رو داشته باشید ،،، حتما تا اخر بخونید .  😍❤️ 

1 . قضاوت مردم و حرف های مردم براتون مهم نباشه چون بیشترین تاثیر رو در شما داره و باعث ناراحتی میشه . 

۲ . از زندگی لذت ببرید سعی کنید از چیز هایی که باعث انرژی منفی در شما میشه دوری کنید . 

۳ . اتاق هاتون رو تمیز نگه دارید و بهش برسید . 

۴ . اگر در زندگی مشکلات دارید اون ها رو حتما حل کنید و براتون زیاد مهم نباشه . 

۵ . خودتون رو دوست داشته باشید و اون طوری که هستید خودتون رو بپذیرید و اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و از ته دل خوشحال باشید . 

۶ . مدیتیشن کنید و اهنگ های شاد بزارید برقصید خوش بگذرونید .

۷ . زندگی خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید و اگر مشکلات مالی دارید اصلا ناراحت نباشید و اینکه به یاد داشته باشید راز خوشبختی این نیست که پول داشته باشید راز خوشبختی اینه که شاد باشید و ارامش داشته باشید حتی بدون پول ...

۹ . خودتون رو با چیز هایی که دوست دارید سرگرم کنید . 

۱۰ . زیاد در خانه نمونید درسته کرونا هست و اوضاع خوب نیست اما با پروتکل بهداشتی و ... حداقل ۲ هفته ای یک بار از خونه برید بیرون و تنوع داشته باشید .

۱۱ . از تک تک لحضه های زندگیتون لذت ببرید و هر وقت ناراحت شدید به یاد بیارید که مگه شما چند بار زندگی میکنید که بخواید خودتون رو ناراحت و افسرده کنید . 

۱۲ . سبک زندگی سالمی داشته باشید . 

۱۳ . اگر با والدین یا همسر خود مشکل دارید سعی کنید اون ها رو حل کنید با حرف زدن . 

...

ببخشید اگر زیاد طولانی بود و اگر چیزی داشتید که باعث ناراحتیتون میشه بگید شاید بتونم بهتون کمک کنم . :) 👋

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

۱۴ . ورزش کنید چون هم اندام خوبی میتونید داشته باشید و هم ورزش برای روحیه خیلی خوبه .  :) 👋

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون خیلی خوب 🙏🙏🌹🌹🌹

خواهش میکنم 🌹 و امیدوارم هر کجای دنیا که هستید شاد ، سلامت و با ارامش باشید . :) ✨

خوب بود ی عالمه انرژی مثبت حواله تون کردم الهی همیشه سلامت و شاد باشید🌹 عضویتتونم مبارکاا😉😎❤

ممنون مهربون 😍✨ همچنین شما :)