2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

1215 بازدید | 47 پست

سلام به همگی میشه کمکم کنید

من امسال میرم دهم خودم زیست رو دوست ندارم اصلا ولی به اجبار رفتم تجربی خیلی هم سر نخواستن این رشته گفتم ولی انگار نمیفهمن یا خودشونو میزنن به اون راه

گفتم میرم ریاضی میگن بازار کار نداره ما به خاطر خودت میگیم و تهش دعوا میشه

اصلا هدفمون گم کردم خودمم نمیدونم چی میخوام فقط از زیست متنفرم ی بار که گفتم گفتن اگه بری ریاضی اولیت خواستگارت ازدواج میکنی

خسته شدم بخدا

ی وقتایی فکر میکنم خودمو بکشم راحت بشم ولی من از ده سالگیم عاشق ی نفرم و امسال بعد ۵ سال فهمیدم اونم دوستم داره و حالا به امید آینده مون زندم

چیکار کنم بذارن برم ی رشته دیگه؟؟

اونوقت الان تجربی بازار کار داره ؟؟

من اصلا از رشته تجربی خوشم نمیاد یه رشته اشباع 

خودت واسه زندگیت تصمیم بگیر خب 

و اینکه فکر عشق و عاشقی رو هم بیرون کن به فکر درس باش فعلا

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر طور دوست داری زندگی کن 

زندگی تو فقط به تو مربوطه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

ریاضی بازار کار داره

دبیر ریاضی

دبیر فیزیک

دبیر شیمی

مهندس کامپیوتر

مهندس نرم افزار

اینا رشته های خوبشن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

من تجربی بودم اما علاقه داشتم ب اونی هم خواستم رسیدم خدارشکر

حرف اول علاقتو میزنه

اونا یه تهدید الکی کردن

تو تجربی علاقه نداشته باشی نمیتونی ب جایی برسی اینو از من بدون

مخالفی ریپ نزن مرسی اه 

خودت تصمیم بگیر

من نمیگم علاقه

تو ایران علاقه معیار سوم باید باشه

ببین میتونی از پس کار و رشته های ریاضی بربیای یا نه

واقعیت جامعه ما اینه که تجربی بهتر از بقیه رشته ها بازار کار داره

به طور مثال بری عمران ممکنه 50درصد کار پیدا کنی بری مثلا فیزیوتراپی 80درصد کار پیدا میکنی 

ریسک مستقل نشدن تو رشته های انسانی و ریاضی بیشتره 

فکراتو بکن ببین چی مناسب هست برات و برو سراغ همون 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
اونوقت الان تجربی بازار کار داره ؟؟ من اصلا از رشته تجربی خوشم نمیاد یه رشته اشباع  خودت واسه ...

همه میدونیم بازار کار تجربی بهتر از باقی رشته ها هست

همه رشته ها اشباع شده اما هنوز تجربی بهتر میشه کار پیدا کرد

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
خودت تصمیم بگیر من نمیگم علاقه تو ایران علاقه معیار سوم باید باشه ببین میتونی از پس کار و رشته ها ...

حتی نمیدونم به چی علاقه دارم فقط اینو میدونم وقتی زیست میخونم اعصابم خورده و حوصله ندارم

میشه کمکم کنید چجوری باهاشون حرف بزنم اگر مخالفت کنم یا باید کتک بخورم یا هم هرکار اونا میخوان بکنم ...

پزشکی😂

بگو شما چی میدونید از پزشکی جز پولی که تو ذهنتون هست اونم تو سن 32سالگی

عملا تا سن 27سالگی 2میلیون پول هم گیرت نمیاد

راست میگن بخدا ریاضی اصلا بهدرد نمیخوره تباهه من حالا برعکس تو بودم بهم گفتن برو ریاضی ولی تجربیو دوست دشتم الانم خیلی پشیمونم.ولی مهم اینه که به رشتت علاقه داشته باشی فکر شوهر و عشق و عاشقی بریز دور که دو زار نمی ارزه فکر پیشرفتت باش

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊