2777
2789
عنوان

اگه شیرخشک یارانه ای میخوای بیا

111 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ۲۰ تا شیرخشک یارانه ای دارم.دوقلو هامو از شیر گرفتم و اضافه اومده تهرانم به سراسر کشورم میتونم ارسال کنم با هزینه خودتون.بسته ای ۲۵ هزار .اگه کسی احتیاج داشت در خدمتم.در ضمن پوشک فله ای هم زیر قیمت بازار موجوده

۰۹۱۰۹۸۹۹۴۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسم شیر خشکش چیه ؟شیر خشک یارانه ای چجوری میگیرین 

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶

arzansaraye_taghavi@

لینک کانال تلگرام و اینستاگرامه

عکس و قیمت همه کارامون موجوده👌👌👌👌

پوشک بچه و بزرگسال فله ای /انواع محصولات شوینده و بهداشتی/نوار بهداشتی و دستمال کاغذی فله ای  

و........ زیر قیمت بازار😍😍😍😍😁

امکان ارسال به سراسر کشور🌹🌹🌹🌹🌹

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

۰۹۱۰۹۸۹۹۴۷۰