خیلی مهربونه خیلی مودبه انگار فرازمینیه هرکار میکنم نمیتونم فراموشش کنم ولی باید بکنم هنوز سنی ندارم الان وقت عاشقی نیست صدبار بلاک کردم درآوردم پی ام دادم با احترام جوابمو میده چ کنم🤦🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خودتون بپرسید چرا دنبالتونه؟ هدفش چی؟ منطقی به خودتون جواب بدید نه از سر احساسات،سنش زیاده ی چیزایی میدونه که شما نمیدونی، در کل به هیج کس جز خانوادت اعتماد نکن...
بباید این وابستگی شما به اون فرده از خودتون بپرسید چرا دنبالتونه؟ هدفش چی؟ منطقی به خودتون جواب بدی ...
۲۴سنش زیاده؟
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
نمیدونم همه میگن وقت عاشقی نیست و بدبخت میشیو و شوهر چیه منم گذاشتمش کنار
ببین درسته ولی سن عاشقی رو کسی معلوم نمیکنه به حرف مردم نکن اونا فقط بلانسبتت یه حرف مفتی میزنن و میشینن کنار اصلا هم زندگی تو براشون اهمیت نداره... خودت با عقل خودت بسنجش ببین واقعا میتونه مرد زندگی باشه میتونه یکی باشه ک تو سختی هم بمونه؟ با یه مشاورم صحبت کنی خوبه... میتونی یه چند مدتی باهاش باشی ببینی رفتارش چطوره
بازم خودت میدونی ابجی من نظر خودمو گفتم❤️🌸فقط امیدوارم زندگیتو بخاطر مردم خراب نکنی