2777
2789
عنوان

ی آقایی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

19سالمه  ۲۴سالشه فارسم و کورده

بباید این وابستگی شما به اون فرده

از خودتون بپرسید چرا دنبالتونه؟ هدفش چی؟ منطقی به خودتون جواب بدید نه از سر احساسات،سنش زیاده ی چیزایی میدونه که شما نمیدونی، در کل به هیج کس جز خانوادت اعتماد نکن...

با پسرای دیگ فرق داره ب اعتقاداتم میخوره خیلی با شخصیته

من که با قلبم یک نفر رو پیدا کردم که هر لحظه احساسش میکنم 

و اون فرد حال قلبم رو که ناراحته یا خوشحاله میفهمه و تو خواب هم میایم و روحمون همو از خیلی قبل میشناسه ....

البته هردومون از لحاظ معنویت و متافیزیک پیشرفته هستیم

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
بباید این وابستگی شما به اون فرده از خودتون بپرسید چرا دنبالتونه؟ هدفش چی؟ منطقی به خودتون جواب بدی ...

۲۴سنش زیاده؟

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
نمیدونم همه میگن وقت عاشقی نیست و بدبخت میشیو و شوهر چیه منم گذاشتمش کنار

ببین درسته ولی سن عاشقی رو کسی معلوم نمیکنه به حرف مردم نکن اونا فقط بلانسبتت یه حرف مفتی میزنن و میشینن کنار اصلا هم زندگی تو براشون اهمیت نداره... خودت با عقل خودت بسنجش ببین واقعا میتونه مرد زندگی باشه میتونه یکی باشه ک تو سختی هم بمونه؟ با یه مشاورم صحبت کنی خوبه... میتونی یه چند مدتی باهاش باشی ببینی رفتارش چطوره 

بازم خودت میدونی ابجی من نظر خودمو گفتم❤️🌸فقط امیدوارم زندگیتو بخاطر مردم خراب نکنی