2777
2789
عنوان

کجی نوک بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 40387 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام حالت خوبه دوست عزیز من نابودم داغونم ۱ ماه از تاپیکت تقریبا میگذره.چی شد بهتر شدی دکترت کی بود تو رو خدا بگوو ماساژ چه میکنی انجام میدی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
عزیزم تا یکسال الی یکسال و نیم که درگیر ورمی  واقعا نتیجه ی واقعی مشخص نیست  اما یه مشور ...

سلام.من هفته قبل عمل کردم وانحراف وکجی راهم داشتم‌امابلافاصله بعدعمل وپس ازهوشیاری وازهمه مهمترقبل ازشروع ورم کجیش مث قبل جراحی مشهودبودولی بعد۲۴ساعت که ورم‌شروع شدکجی بینی کمترشداماوقتی داخل بینی رامیبنم متاسفانه بهمون مسیرقبلی که کج بودانسدادش وجودداره ،وبنظرم همون کجی سرجای خودش میمونه حالاخواستم‌بااینکه خودتون نوشتیدکه زیادبینی عملی ازاطرافیات دیدی به چنین فردی هم برخوردکردی که مث من بینی اون اطقبل عمل کج باشه ولی بعدعمل وازهمه مهمترقبل شروع ورم ازروی گچ کجیش مشخص باشه؟؟؟ونتیجه کلی چی؟

سلام.من هفته قبل عمل کردم وانحراف وکجی راهم داشتم‌امابلافاصله بعدعمل وپس ازهوشیاری وازهمه مهمترقبل ا ...

سلام ، صبح به خیر 

راستش تو این مورد دروغ چرا ، هیچ اطلاعی ندارم 

اما به شدت ، توصیه‌ میکنم که حضوری به مطب پزشک مراجعه کنید و ازشون بخواید که کارها و درمان هایی که رو بینی شما انجام شده رو مو به مو به شما توضیح بدن و شما هم مشکل رو دقیق توضیح بدید به پزشک  ...‌‌

هر چند واقعاااااااا زوده قضاوت در مورد فرم بینی تون و میتونم بگم اون مورد هایی که من دیدم بابت انحراف و کجی ای که در یه سمت  بینی داشتن ، تا ۷ ، ۸ ماه اول ، همون سمت ورم بیشتری داشت و این اختلاف ورم به شدت مشهود بود ...‌‌

نگران نباشید ، الان اصلا نمیشه قضاوتی کرد در مورد نتیجه ، اما  یه سر مراجعه کنید مطب حتما تا از نگرانی هاتون کم بشه ...‌ 

در نهایت امیدوارم نتیجه همونی بشه که میخواستید همیشه ... 

سلام خوبین؟؟؟منم نزدیکه ۷ ماهه بینیمو عمل کردم ولی نوک بینیم کجه ومتمایل به سمت راسته.....دکترم گفت که تیرماه بیا اگه خوب نشده بود با آمپول درستش میکنم...به نظرتون خوب میشه؟چیکارکنم؟یعنی یه طرف بینیم اصلا ورم نداره دیگه ویه طرف ورم داره