2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم تبش بالاس بیاین کمک

283 بازدید | 15 پست
از امروز صبح تب داشت تب سنجش ۳۸رو نشون میداد فوری بردمش اورژانس بیمارستان کودکان.اونجا وقتی تبشو گرفتن۳۹.۵بود.دکتر معاینه اش کرد و گفت گوشش عفونت کرده واسه هکین تب کرده.شیافش کردن ولی اثر نکرد.بعد یه سرم زدن.اونم زیاد اثر نکرد پاشویش کردم تبش اومد پایین.یعنی رو ۳۷ که شد اوردکش خونه.دکتر سفیکسم داد هر ۱۲ ساعت بدم.شیاف داد گف اگه تبش بالا بود شیافش کن وگرنه کوریزان بده. تا عصر بی حال بود تا اینکه داداشم اومد و باهاش بازی کرد اونم سرحال اومد.ولی الان دوباره تب کرد کوریزان دادم تاثیر نداشت شیافم کردم همون بود پاشویه هم نذاشت بکنم.موندم چیکار کنم.الان یه لحظه شد۳۷.۵.ولی باز بیشتر شد میشه راهنماییم کنین.شوهرمن پیشم نیس خونه مامانمم. الان دخترم سه سالشه
تلاش کن،طلاش کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد مهدش و پر نکن هر وقت مستعد تب هست سبک باشه بهتره تبش زودتر میاد پایین.دستمال رو مرطوب کن بار رو پیشونیش و زور بغلش پاهاش رو جوراب نپوشون لباس راحت و خنک یکم هوای خونه هم گرم نباشه بد نیس.طفلک الان خیلی اذیت میشه ایشالله بهتر میشه.اینا رو بلد بودم من
خانمی اگه شربت کوریزانو کم بدی اصلن اثر نمیکنه روی جعبه نوشته مقدارشو با توجه به سن وسالش وقتی درست شربتشو دادی لباسشو کم کن فقط یه بادی تنش کن لعد دستمال نم دار بزار روی دستاش و بازوهاش باسنش شکمش انشالله که زود میاد پایین آب و مایعات هم زیاد بده
عشقم مهرزاد نفسم ایدین زندگیم همسرم