2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه 4-5ساله دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 42 پست

متولد اردیبهشت ۹۵ امسال پیش باید بره؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کتاباشو گرفتین

امروز با مدیرش تو واتساپ حرف زدم گفت دوشنبه بیا کتاب بگیر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
متولد اردیبهشت ۹۵ امسال پیش باید بره؟

اره

چون سال دیگه باید بره مدرسه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بچه های متولد ۹۶ مگه بزرگترینشون چهار ساله نیست؟ مگه ۴ ساله ها پیش دبستانی میرن؟😂

نیمه اولیای ۹۶..پیش یک...۵سالگیم پیش دو...۶سالگی اول

نیمه دومیا سال بعد...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اره چون سال دیگه باید بره مدرسه

ممنون

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
منم سال بعد میفرستم.تو خونه چیا یاد میدین

بیین دخترم پنج تا سوره کوچیک قران بلده و شعر هارم تقریبا چندبار براش بخونم حفظ میشه. 

(بابا. مامان. داداش. آب. کوه. توپ. تاب) اینارم بلده بخونه. 

خودم رو کاغذ نوشتم و خوندم تا یاد گرفت. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹