2777
2789

این داستان پسری هستش که عاشق یکی ازدخترهای فامیل پدریش میشه این پسرازبچگی اززمانی که ۱۰و۱۱سالشه بوده عاشق این دخترمیشه البته اولش باهم خیلی بدبودند ولی بعدش کم کم پسره عاشق دختره میشه وازهمون سن واسه دختره نامه میداده وتااینکه بزرگترمیشه ونامه دادن تبدیل میشه به تلفن زدن البته اون زمان گوشی موبایل رو هرکس هرکس نداشته زنگ میزده خونه دختره تااینکه بزرگ وبزرگترمیشندوتلفن زدن تبدیل به پیامک میشه دیگه همه زندگی این پسر میشه اون دختره همه فکروخیالش اون دختره بوده جوری که بیشترفامیل واشناازعشق این پسربه این دخترخبرداربودنددیگه ولی پدرومادراین پسرراضی به ازدواج این دوتانمیشند چون میگفتنداون دختر توشهربزرگ شده اونم بالاشهرتویک پسرروستایی هستی هیچوقت اون روبه تونمیدند واین دختربه دردمانمیخوره ولی پسرهمچنان ادامه میده ولی این عشق بابزرگ شدنشون واسه دختر کمرنگ میشه ودخترعاشق یکی دیگه میشه وبه پسره میگه من روفراموش کن من نمیتونم باتوادامه بدم من عاشق یکی دیگه شدم ومن فقط به توعادت کرده بودم ولی عاشقت نبودم پسره باشنیدن این حرفها خودکشی میکنه ولی عموش متوجه میشه ومیرسوندش بیمارستان واون رونجات میده ولی واسه دختره مهم نبوده وباعشقش ازدواج میکنه حالاپسره بعدازاون دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ادم دیگه میشه یک ادم بی روح وسرد وبه اجبارخانواده اش بایک دختردیگه ازدواج میکنه وبچه دارمیشه ولی همچنان عاشق عشق اولش هستش وبه عشق اون زندگی میکنه وهیچ احساسی به زندگی که داره نداره

مردها متاسفانه عشقشون رو فراموش نمیکنن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊