2777
2789
عنوان

وراج خونه من

138 بازدید | 6 پست

اون توی مدرسه ی ابتدایی درس می خونه همیشه چندتا از دندوناش افتاده یعنی لا اقل یکیش رو موش برده لپاش مثل برگ گل بوسیدنی وبوییدنیه. از صبح تا شب حرف داره برای زدن. حتی وقتی خوابه پر از حرف وداستانه .از دوستش که کیف جدیدش باند داره ومداد رنگیش از اون بیست و چهار رنگه هاست تا پسر کوچولوی تخس همسایه که براش گوشی آبیست ویک خریدن از پیرمرد همسایه که از صدای شیطنتشون عصبانی وکلافه شده وبا عصا دنبالشون کرده، پیرزن همسایه که فحش های بی تربیتی بلده تا معلمشون که هم کلاسیشو وسط قر دادن روی میزش گیر انداخته تا مدیر که دم فروشگاه مدرسه وایمیسه که بچه های شیطون مدرسه خوراکی بچه های کوچیکتر. رو از دستشون نقاپن .از طعم املت که با گوجه ی ترش خوشمزه تره وبهتره تخم مرغش کم باشه .

و...

یعنی بدون اون چطور می تونستم خوشحال زندگی کنم خیلی زندگی بی معنی می شد معنی زندگی برای من حرفهای بی معنی اونه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یدونه از اینا دارم،با تفاوت اینکه سه سالشه و هنوز ابتدایی نرفته، شدیدا عاشق اینه که زودتر به مدر ...

خدا براتون حفظش کنه خدا کرونا رو خودش محو کنه بچه ها راحت برن مدرسه💖

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.