2777
2789

مثل عدم کنترل خشم کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس زود رنجی و ...

فقط اگر حجم سوالات زیاد شد بقیش رو تا فردا شب تما جواب میدم چون میخوام جوابا براتون کامل باشن

این کاربری دست دو نفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم ربطی داره یا نه اما میشه منو راهنمایی کنی؟

من به قرص خواب احتیاج دارم ولی گویا داروخونه بدون نسخه نمی‌ده الان من باید چیکار کنم؟ پیش چه پزشکی برم و آیا به درخواست خودم برام می‌نویسه؟

وای مرسی عزیزم واقعا نیاز داشتم♥♥♥

راستش من وقتی با یکی میخوام حرف بزنم تپق میزنم یعنی میترسم کلمات رو اشتباه بگم البته به غیر از کسایی که پیششون راحتم و وقتی کسی میخواد مهمون بیاد یا جایی بریم استرس میگیرم اصلا دیگه از خودم بدم میاد چی کار کنم اما اولش اینجوری میشم کم کم وارد جمع میشم اما بازم معذبم 😐

نمیدونم اختلاله یا نه ولی اگه میدونی خواهشا بگو چطوری اضطراب اجتماعیم رو درمان کنم کتابی چیزی راهکاری😞ممنون😘

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

سلام عزیزم 

من مشکلم اینه که مثلا یه تصمیم بگیرم  اکثر مواقع چند ساعت بعد ازش پشیمون میشم 

یا قطعا اگه شب قبل خواب یه تصمیم بگیرم یا کاری رو انجام بدم بدون شک صبح بیدار شم پشیمون شدم 

به نظرت اینا اختلال شخصیتین؟🤐🤐

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀