2777
2789

من عاشق پدرومادرمم هر کاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم پدرومادرم خیلی ساده ان هیچ وقت نتونستن مشکلاتمون رو مدیزیت کنن همیشه ضربه خوردیم از این قضیه از خواهرم بخاطر گله گذاریاش خیلی میترسن چند وقت پیش خواهرم کرونا گرفته بود من بخاطر اینکه مامانم اذیت نشه خودم غذا واسشون اماده میکردم میبردن که مامانم نبره وبه زحمت نیوفته وخدای نکرده مریض نشع۰بعد اونردز خبردارشدم قایمکی پاشد رفته کارای خونه حواهرمو بکنه که ابجیم گله نکنه ازش بچه ها من تو کرونا بدجور استرس گرفتم تا جایی که پیش روانپزشک مسرفتم چون پارسال مادرشوهروچندتا ازفامیلای شوهرم ازدست دادیم من حالم بدتر شد رو پدرومادرمم که خیلی حساستر شدم۰وقتی فهمیدم مامانم رفته اونجا دیوونه شدم حالم دست هودم نبود زنگ زدم به بابام وگفتم الان میرم تف میکنم روسون بخدا اصلا متوجه نبود چی گفتم امروز یادم افتاد چیکار کنم بخدا از عذاب وجدان دارم دق میکنم

بیخیال خودتوداغون میکنی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی دوسشون دارم ولی رفته رفته میفهمم چقدر با ساذگی بیش از حدشون باعث مشکلات شدن مثلا مامان پشت سرمن با خواهرم پشت سرخواعرم با من با داداشامم همونطور حرف میزنه۰تا یکیشون اعصابنی میشن سریع ازشون میترسن هیچ وقت نتونستن مشکلاتمونو حل کنن فقط بیشترش کردن۰هر صب زنگ میزنه به من گله وشکایت که فلانی اینو گفت فلانی اینو کرد با تمام این وجود جونمو براشون مسدم همیشه کمکشون میکنم 

زنگ بزن همینا رو بهشون بگو قانع میشن.

متاسفانه اصلا اینطور نیستن مامانم از یکی خوشش بیاد تا عرش میرسوندش از یکی بدش بیاد بدجور زیزابشو پیش بابام میزنه الان سر این قضیه ازدستم خیلی ناراحته بخدا ۹۰درصد کاراشو من میکنم تینهمه از خودم میزنم در جریلن تاپیکام باشید بدترین شرایطو تو زندگی خودم تحمل میکنم که اونا نفهمن وناراحت نشن۰اما۰۰۰۰

شما بچه اش هستی...حتما میتونه ببخشدت

خیلی عذاب وجدان دارم بخدا خودم تو بدترین شرایط زندگیمم اصلا یه بار با خودشون نمیگن این با این همه فشار روحی اینهمه کمک دست ماست۰از ترس اینکه یه موقع برگردم خونه اونا به روشون نمیارن حالا من از رو عصبانیت یه چیری گفتم انقدر ناراحت شدن

بخدا مهرومحبت من بهشون زبانزد همه ست چرا سر یه اشتباه من همه چی رو باهم قاطی میکنن مامانم برگشته میگه همون مونده تف کنی توصورتمونو بخدا کوچیکترین بی احترامی تا حالا نکردم

خیلی عذاب وجدان دارم بخدا خودم تو بدترین شرایط زندگیمم اصلا یه بار با خودشون نمیگن این با این همه فش ...

اره دیگه...اونام باید درکت کنن...بهشون بگو حالا من یه چی گفتم چون دوس ندارم خدای نکرده واسه شما اتفاقی بیوفته....ولی بگو قبول دارم بد صحبت کردم..یه جوری سرو تهشو جم کن

اره دیگه...اونام باید درکت کنن...بهشون بگو حالا من یه چی گفتم چون دوس ندارم خدای نکرده واسه شما اتفا ...

بخودم نگفتن مثل همیشه پشت سرم با خواهرم حرف زده