2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو اخبار گفت تا دو هفته دیگه واکسن تک دوز سینوفارم مخصوص دانش آموزان گرامی وارد میشود و تشریف میبرن مدرسه‌

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چقدر میپرسن همه 

نه نمیشن به ولله آقا نمیشن کشورای دیگه با این همه تجهیزات و رسیدگی دوباره بعضیاشون که مدرسه باز کردن شیوع پیدا کرده ایران که دیگه نصف اونا هم نیست چرت و پرت میگن سال قبل از این چیزا زیاد میگفتن واکسن ربطی به کرونا نگرفتن و مدرسه رفتن نداره شاید فقط یکم مرگ و میر رو کم کنه اونم شاید 

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
چقدر میپرسن همه  نه نمیشن به ولله آقا نمیشن کشورای دیگه با این همه تجهیزات و رسیدگی دوباره بعض ...

منم بخدا نظرم همینه ولی بقیه میگن وقتی واکسن بزنید خفیف میگیرید و فلان بیسان نمی‌دونم راسته یا دروغه

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•
 منم بخدا نظرم همینه ولی بقیه میگن وقتی واکسن بزنید خفیف میگیرید و فلان بیسان نمی‌دونم راسته یا ...

نه دروغه کاملا اینا هیچی نمیدونن میگن هیچکس راست ن که

این دولت میترسه مدرسه باز کنه بعد یهو اوضاع بریزه به هم دوباره واسشون بد میشه 

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

به خدا هیشکی نمیدونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

معلوم نیس به خدا غصشو نخورین

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋