2777
2789

بچه ها این دوتا هردوتا یکیه یا فرق داره؟ 

حالا باز من تو سایتهام سعی میکنم مقاله بخونم شماهم اطلاعات دقیق اگر دارید بگید زودتر به جواب برسیم

بعد بچه ها کدوم بیمه تکمیلی شامل دو مورد میشه یکی عمل بینی که مربوط به تنفس و سلامتیه نه که زیبایی باشه دو اینکه شامل این هم باشه که برای اقدام با بارداری و زایمان پوشش مناسبی بدن خانمهای باردار رو

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

میخوای انفرادی بیمه کنی‌.

ما سامان داریم ازامایش ها و سونو های مربوط ب جنین رو نمیده اما برای زایمان ۵ میلیون میده بستری هم از اون ۳۵ میلیونش کم میکنه ..

ما برای س نفر ۳۴۰۰ برای ی سال واریز کردیم .

سال اول بعد از نه ماه تمام بعد از بیمه بهت برای زایمان کمک میکنن یعنی تو اقدام نباش بعد برو .

ویزیت و دارو و اینا رو میده خودت میبینی چیا میخوای انتخاب میکنی دیگ

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

میخوای انفرادی بیمه کنی‌. ما سامان داریم ازامایش ها و سونو های مربوط ب جنین رو نمیده اما برای زایما ...

نه میخوام بینی همسرمو عمل کنیم چون انحراف داره و تنفس‌ مشکله و هم اینکه اگر اقدام کردیم به بارداری جوابگوی منم باشه 

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای انفرادی بیمه کنی‌. ما سامان داریم ازامایش ها و سونو های مربوط ب جنین رو نمیده اما برای زایما ...

پس برای دو نفر احتمالا حدود دو تومن بشه 

ولی من خیلی جاها خوندم بیمه ایران بهتره حالا میخوام بفهمم فرقی بین sos و ایران هست یا جفتش یکیه فقط دوتا اسم داره؟!