2777
2789

یه خواهر دارم۱۶سالشه نمیدونم بگم  گروه های مجازی میره قربون صدقه همه پسرا میره سبک بازی در میاره اول با ی پسر زن دار رل زدم بعد پسر همسایمون الان ی پسرمجازی تو گروه باهاش بود ببخشید حرف های+۱۸میزنه تو یک گوشی بامن چیکارکنم خودشو خیلی معصوم نشون میده هرروز سرمامانم غر میزنه چرا نمیبرش بیرون اخه سبک بازی درمیاره خوشم نمیاد بعد گوشی بهش ندم غر میزنه گوشی میخوام فلان نمیتونم ب مادرم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اخه وضع مالی نمیکشه بعد این کوفت کلاس مجازی اومد بیست چههرساعت گوشی دستش حرف بزنم همه میگن درس د ...

خب گوشیه خودته اختیار دست توعه گپارو پاک کن چتارو پاک کن مگه فقط برا درس نمیگیره؟هنوز مدرسه شروع نشده ک

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
خب گوشیه خودته اختیار دست توعه گپارو پاک کن چتارو پاک کن مگه فقط برا درس نمیگیره؟هنوز مدرسه شروع نشد ...

پاکیدم کلی دعوا شد الان باپسره کات کرده هما مطمعنم مدرسه بیاد باز شروع میکنه