2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 55 پست
یعنی لحظه ای که این حرفا رو شنیدی باید گند میزدی به هیکلش که بره و پشت سرشم نگاه نکنه،الان شما از ما ...

الان اینجا ایموجی غم گزاشتم 

اون گف من اینجوریم باید قبول کنی منم گفتم قبول نمیکنم مگر اینک خودت درست کنی  

هیچی دیگ گزاشت رفت فعلا یکی دو ساعت دیگ میاد برا دعوا😐

این مشکلات رو اصلا نمیتونم تحمل کنم   اون مشکل بزرگه من اینه ک دوسشدارم😐

ببین ازدواج با دوران قبلش فرق میکنه 

زندگی باید عاقلانه و عاشقانه باشه 

منطقی فکر کن به این رابطه یعتی حاضری چون دوسش داری هم کلا گوشیو بگذاری کنار هم همه جوره کنترلت کنه ؟ و تو حق نداشته باشی خودت تصمیم بگیری برای خودت ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقلم و قلبم در نبردن انشالله عقلم ببره 😓

با توجه به تاپیک درس خوندنت سال دوازدهمی پس هنوز وضعیت تحصیل و شغلت مشخص نیست 

همچین اومی بعدا اجازه میده بری سرکار ؟و حتی دانشگاه هم بخوای بری گوشی خیلی مهمه برای ارتباط با دانشجویا و استادا و ....

خلاصه منکه میگم بشین برای کنکورت بخون 

برو درس بخون 

کار کن 

مستقل شو 

تسلیم عشق خطرناک نشو 

با توجه به تاپیک درس خوندنت سال دوازدهمی پس هنوز وضعیت تحصیل و شغلت مشخص نیست  همچین اومی بعدا ...

رشتم تجربیع 

ک به  اجبار خانواده و.چشم وهم چشمی رفتم ای رشته 

بیشتر دوس دارم  شغلای مث پرورش ماهی 

گلخونه و برق  و از ای چیزا دوس دارم  ولی سر این بحث شغل گفته فقط معلمی 

ک اصلا دوس ندارم و قراره بزاره من برم. و ایک  امروزی ک بحثمون شد باز گفتم دانشجو بدون گوشی هم میشه گف بعدا یکاریش میکنم

🥴🥴

و درس نمیخوند دیپلم بود الان داره درس میخونه با من بیاد دانشگا 

رشتم تجربیع  ک به  اجبار خانواده و.چشم وهم چشمی رفتم ای رشته  بیشتر دوس دارم   ...

ببین ایندتو نگذار دست اون فرد 

خودت تصمیم بگیر واقعا 

برق که از تجربی نمیشه رفت فکر کنم ... پرورش گل و ماهی هم خوب فکر کن دربارش و تحقیق کن ببین چیزایی که میخوادو داری و تواناییشو 

به نظرم شغل چیزی که هست خودت باید دوست داشته باشی ... خیلی شکاک و بددله خیلی بیشتر فکر کن درباره ی ادامه ی این رابطه 

ببین ایندتو نگذار دست اون فرد  خودت تصمیم بگیر واقعا  برق که از تجربی نمیشه رفت فکر کنم ...

برق علاقع داشتم از دبیرستان برم ک نشد.اگ بشه بازم میرم 

شغلم میتونم عوض کنم راحت بدون عیچ دردی 

الان قلبم خیلی درد میکنه اشکمم بدجور حالمو میگیره

خاطراتشو چجوری فراموشکنم.؟؟ 

برق علاقع داشتم از دبیرستان برم ک نشد.اگ بشه بازم میرم  شغلم میتونم عوض کنم راحت بدون عیچ د ...

بله شغل و همه ای اینارو درصورتی میتونی عوض کنی و خودت انتخاب کنی که بعدا این مرد جلوتو نگیره !

درباره ی خاطرات بله کاملا حق داری دوست داشتن به راحتی فراموش نمیشه و جای زخم جدایی باقی میمونه ولی انتخاب عاقلانت میتونه ایندتو بسازه 

اگر حاضری با مرد کنترل گر که حق استفاده ی حتی گوشی بهت نمیده بمونی پس بمون باهاش

ولی اگر دوسداری ادم مستقل و ازاد باشی که حداقل حق و حقوقی داشته باشی سختی جداییو تحمل کن 🖤سخته ولی شدنیه عزیزم

بله شغل و همه ای اینارو درصورتی میتونی عوض کنی و خودت انتخاب کنی که بعدا این مرد جلوتو نگیره ! دربا ...

😓انشالله بتونم راه درست رو انتخاب کنم 🤲🏻

من از اول ی ادم مستقل بودم الان با ای اوضاع کرونا دستک رفتته تو جیب بابام.

ازادی ک من داشتم و در رویاهام دارم رو میگیره ازم و گرفته