2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 55 پست

از داعش فرار کرده؟ مگه حیوان خونگی هستی که اون دوست داره یا دوست نداره شما چی بخوری چی بپوشی چی فکر کنی  با کی حرف بزنی چند تا بزایی؟ 

شما یه آدمی با شخصیت و احترام و حق انتخاب خودت فهم داری حتما اگه گوشی داشته باشی با آدم ناشایست چت نمیکنی خودت عقل داری میتونی تصمیم بگیری چند تا بچه میخوای 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داخل گیر دادناش خیلیی جدی اینو هم میگه 

به نظرم از الان تکلیفتو روشن کن

اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه

فردا وقتی که باهاش رفتی خونه خودت درو هم روت قفل میکنه و خدایی نکرده اگه سوتفاهمی پیش بیاد بدون اینکه مطمئن بشه بیچارت میکنه

همیشه باید استرس داشته باشی که آتو ندی دستش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

این حتما از اوناست که طرز فکرش اینه که زن عقل نداره یه مرد باید باشه که کنترلش کنه و واسه همه چیش تصمیم گیری کنه.کسی که به نظر خودش دیگه باید ازدواج کنه ولی هنوز نفهمیده که اختیار داره اول اخر هرکسی خودشه و هرکسی برای خودش تفکر داره عقیده داره به نظرم به هیچچچچ عنوان تا سر کوچه هم نمیشه باهاش رفت چه برسه به اینکه بخوای شریک زندگیش بشی.اسی این آدمو ببوس بزار کنار.نی نی سایت پر از خانمایی هست که برای خوش آمد شوهرشون خودشونو گم کردن دیگه خودشون نیستن. از دست دادن خودت سخت ترین و ترسناک ترین اتفاق ممکنه.

کاربر خانم هستم.

از داعش فرار کرده؟ مگه حیوان خونگی هستی که اون دوست داره یا دوست نداره شما چی بخوری چی بپوشی چی فکر ...

زن داداشش همه کار کرده یجورایی داداشش زن زلیله اینم فک کنم بترسه از این 

و بد دلیشم ک نمیایان شده

این حتما از اوناست که طرز فکرش اینه که زن عقل نداره یه مرد باید باشه که کنترلش کنه و واسه همه چیش تص ...

😔جدا شم   ینی واقعا 

از قبل اینو دوس داشتم هالا ک بیشتر اشنا شدیم واقعا نمیتونم تحملش کنم 

زن داداشش همه کار کرده یجورایی داداشش زن زلیله اینم فک کنم بترسه از این  و بد دلیشم ک نم ...

حالا اون آقا به هر دلیلی اینجوری شده که شده شما نباید تن به همچین تحقیری 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بهش میگم اعتماد نداری ک میگی گوشی نمیدم گفت ن دوست ندارم زنم گوشی دستش بگیرع

چه پررو !

با دعوا و درگیری هیچی درست نمیشه 

نمیگم گوشی خیلی مهمه ولی اینکه یکی خودش حق داشته باشه استفاده کنه و کاری کنه ولی طرف مقابلش رو محدود کنه خیلی اشتباهه 

لطفا اگر ادمی نیستی که محدودیت رو قبول کنی و زیر بار ظلم بری این مسئله رو قبل از ازدواج حل کن ولاغیر تصمیم جدی بگیر دربارش که میخوای بمونی باهاش یا نه

منظورتون چیه؟

یعنی لحظه ای که این حرفا رو شنیدی باید گند میزدی به هیکلش که بره و پشت سرشم نگاه نکنه،الان شما از ما میپرسی که حساس هستم یا نه؟حق با منه یا نه؟اونم با یه ایموجی ناراحت ؟

میدونی عزیز تو هنوز نمیدونی چقدر حق داری؟نمیدونی حرمتت چیه و وظیفه‌است حفظ کردنش؛کسی که اینارو خودش راجع به خودش ندونه و مطمئن نباشه ،عروسک شوهرش میشه نه زنش ،اگر قرار انقدر منفعل عمل کنی انقدر مظلوم باشی ،آماده باش چندوقت بعد حرفای درشت تر از همسرت بشنوی ،آماده باش تو خونه زندانی بشی ؛تو جمع ضایع بشی؛جلو هیچ کس ارزش و اعتبار نداشته باشی 

حالا اون آقا به هر دلیلی اینجوری شده که شده شما نباید تن به همچین تحقیری 

شانس من از این بهتر نمیشع 

خاستگارارو نگا نکرده پس زدم ب خاطر این هالا اینم از این

چه پررو ! با دعوا و درگیری هیچی درست نمیشه  نمیگم گوشی خیلی مهمه ولی اینکه یکی خودش حق داشته ...

این مشکلات رو اصلا نمیتونم تحمل کنم 

اون مشکل بزرگه من اینه ک دوسشدارم😐