2777
2789
عنوان

از خواهرم متنفرم

606 بازدید | 18 پست

خیلی بی شعوره. 

من به خاطر کارم بچمو از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۲ میذارم خونه مامانم. بعد میارمش خونه خودمون.نزدیکیم بهم.

بعد این خواهرم بیست و چهار ساعت هفت روزه هفته حتی شبا هم نمیره خونشون کلا اونجا زندگی میکنه درحالی که خودش خونه داره دو هفته یه بار میره یه سر به خونش میزنه باز میاد خونه مامانم.

حالا چند روز پیش سر یه موضوعی با هم بحثمون شد پررو برگشته به من میگه تو که همش اینجایی آخه یکی باید اینو به خودت بگه. به تو چه. اه اعصابمو خورد کرده

وای

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب من ی بار یکی گفت بازم اومدی ک گفتم شرمنده ک برا خونه مامان بابام اومدنم باید از شما اذن ورود بگیرم🤷 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مهمون مهمونو نمیتونه ببینه صاحبخونه هر دو رو  ول کنین مامانتونو ناموسا    

آخه من فقط ۶ طاعت در روز میذارمش اونجا بچمو خودمم نمیرم اصلا به اون چه ربطی داره خودش همش اونجاست مگه من به اون چیزی میگم

مهمون مهمونو نمیتونه ببینه صاحبخونه هر دو رو  ول کنین مامانتونو ناموسا    

فکر کردم فقط این ضرب المثل ترکیش هست😐😂😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اشکال نداره

پیش میاد

نیم ساعت پیش آبجی منم یه سیلی از طرفم دریافت کرد و درست 10 دقیقه بعدش رفتم منت کشی 😑

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
اشکال نداره پیش میاد    نیم ساعت پیش آبجی منم یه سیلی از طرفم دریافت کرد و درست 10 دقیقه ...

من که تا ازم به خاطر حرفی که زده معذرت نخاد باهاش آشتی نمیکنم خیلی حق به جانبه

من که تا ازم به خاطر حرفی که زده معذرت نخاد باهاش آشتی نمیکنم خیلی حق به جانبه

بله حرف ایشونم واقعا خوب نبوده 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.