2777
2789

اینماه لتروزول و امپول hmg و hcg تزریق کردم خیلی هم اقدام داشتم شوهرمم ازمایشش خوب بود 

از یه هفته بیشتره سوزش و سوزن سوزن شدن سینه دارم  خیلی علایم دیگه دو روز از پریودم گذشته  روز پریودم کلی دل درد وکمر درد پریودی داشتم با ترشحات شبیه بارداری رنگ ادرارم هم خیلی تیره شده بود اما هم بی بی منفی شده هم انروز ازمایش هون منفی شد

یعنی  مشکلی دارم که با این همه علایم بارداز نبودم 

در ضمن من سر بچه اولم هم این علایمو داشتم و مثبت بود

شما اجربه ای دارید؟یعنی ممکنه ازمایش خون اشتباه شه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

شاید زود رفتی.   منم دفعه اول تستم منفی بود بعد ۲۰ روز مثبت شد

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زود رفتی برا آزمایش عزیزم

بعنی ممکنه استباه بشه شما دیدید تا حالا؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

نه جواب آزمایش دیگه دقیقه

چند روز از موعدت گذشته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نگران نباش ممکنه دفعات اول نگیره استرسم اصلا خوب نیست واست

اخه هنوز واقعا علایم دارم عوارض دارو هم که از بین رفته پس جرا هنوز علایم بارداری فبلیمو دارم 

نمیدونم چرا باور نمیسه فکر میکنم باردارم 

نه اینکه تلقین کنم همین الان نشستم اینجا علایم دارم عجیب  نیست

شاید زود رفتی.   منم دفعه اول تستم منفی بود بعد ۲۰ روز مثبت شد

ببخشید شما کی رفتید بعد پموعد مریود بود؟

یعنی قبلش منفی بود 

اره دفعه اول تست دادم بعد دوهفته بود منفی بود

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
ببخشید شما کی رفتید بعد پموعد مریود بود؟

اره دو هفته از رابطه گذشته بود ۴،۵ روزم از موعد پریودم که منفی نشون داد.    چندروز دیگه دیدم پریود نشدم علائمم داشتم دوباره تست دادم مثبت شد

یعنی دو هفته از پریودیتون گذشته بود منفی بود ببخشید ترشحات بارداری چطوره

نه دوهفته از نزدیکی گذشته بود.     ترشحات بارداری بیشتر از حالت همیشه هست و ممکنه یک مقداری آبکی باشه

نه دوهفته از نزدیکی گذشته بود.     ترشحات بارداری بیشتر از حالت همیشه هست و ممکنه یک مقدار ...

من خیلی ببخشید مثل لوسیون .دو روز لک بینی داشتم طوری که دسمال می‌کشیدم متوجه می‌شدم روی نوار چیزی نبود بعدش هم قط شد البته کرونا گرفتم کرونا میگن پریودی عقب میندازه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه