2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه تست بارداریم منفی بود😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 18 پست
نه دوهفته از نزدیکی گذشته بود.     ترشحات بارداری بیشتر از حالت همیشه هست و ممکنه یک مقدار ...

وای منم دقیقا روز پریودم بجای خون ترشح ابکی مایل به سفید یدفعه ارم بیرون ریخت 

سینه هام کلا سوزنی میسوزه ودرد میگیره یعنی نقطه نقطه

اشتهام به شکل وحشتناکی شده اصلا ادرارم رنگ تیره داره دل درد وکمر درد روز پریود

اینهمه علایم دوروزم عقب انداختم  اونوقت همه تستا خونگی و خون منفی 

نمیدونم چرا باورم نمیشه نباشم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من خیلی ببخشید مثل لوسیون .دو روز لک بینی داشتم طوری که دسمال می‌کشیدم متوجه می‌شدم روی نوار چیزی نب ...

اقدام کردی اینماه؟ 

من کرونا داشتم ولی پریودم همون ماه سر وقت اومد هیچ فرقی نداشت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ببخشید مثل لوسیون .دو روز لک بینی داشتم طوری که دسمال می‌کشیدم متوجه می‌شدم روی نوار چیزی نب ...

آره اگه باردار باشین وقتایی که خیلی سرپا هستین یا تحرکتون زیاده ترشحات سفید دارین

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
وای منم دقیقا روز پریودم بجای خون ترشح ابکی مایل به سفید یدفعه ارم بیرون ریخت  سینه هام کلا سو ...

منم دقیقا خیلی علائم داشتم ولی تا روز بیستم تست بارداریم منفی بود.    طول میکشه تا هورمون بارداری وارد خون بشه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺