mina_khanoomiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 458 عنوان به مبلمان کرم و کف قهوه ای چه رنگ پرده ای میاد 380 بازدید | 10 پست طوسی زرد چطوره 1400/06/27 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 خوبه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7438 سفیدطوسی و زرد دیکه خیلی خونه شنبه یکشنبه میشه این ماه دیگه ...
کنیزکفگیرخورده عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9897 فقط قهوه ای نخر، رنگ روشن مثل کرم یا طوسی بهتره، پیجای دیزانم تو اینستا یه نگاه بنداز ایده هاشون قشنگن مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5415 همون کرم بزن یا سفید طوسی زرد که خونت میشه هفت رنگ بد میشه
mina_khanoomiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 458 سفید طوسی و زرد دیکه خیلی خونه شنبه یکشنبه میشه زرد به تناژ کرمی میاد فقط رو طوسی شک دارم ساعت و یکم اکسسوری رو طوسی بگیریم بد میشه ؟
mina_khanoomiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 458 فقط قهوه ای نخر، رنگ روشن مثل کرم یا طوسی بهتره، پیجای دیزانم تو اینستا یه نگاه بنداز ایده هاشون قشن ... قهوه ای ب هیچ وجه کف هم اگه میشد رنگش عوض میکردیم پولمون نمیرسه چ پیجی عزیزم میفرستی واسم
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7438 زرد به تناژ کرمی میاد فقط رو طوسی شک دارم ساعت و یکم اکسسوری رو طوسی بگیریم بد میشه ؟ من خودم با مبل کرم پرده سفید و ساعت هم قهوه ای گرفتم این ماه دیگه ...
mina_khanoomiii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 458 من خودم با مبل کرم پرده سفید و ساعت هم قهوه ای گرفتم قشنگه عزیزم ولی من میخام خونه رنگ و رو بگیره
کنیزکفگیرخورده عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9897 قهوه ای ب هیچ وجه کف هم اگه میشد رنگش عوض میکردیم پولمون نمیرسه چ پیجی عزیزم میفرستی واسم والا ندارم منم گهگدار تو اکسپلورر اینستام اومدن، سرچ کن با هشتگ پیدا میکنی مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7438 قشنگه عزیزم ولی من میخام خونه رنگ و رو بگیره اتفاقا خونه من انقد خوبه 😊😊 هرکی میاد خونمون میگه چقد خونه قشنگ و گرمی داری این ماه دیگه ...