میخوام برنامه نویسی یادبگیرم طراحی وب وکدنویسی و...
بایدازکجاشروع کنم وچه سایتایی آموزش دارند.
آموزشم که میگم منظورم مبتدی هست
اگرکسی اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
نه کامپیوترو.کارای کامپیوتری رومیدونم ازنرم افزارهااطلاع دارم
میگم یه سایت باشه که آموزش بده
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
فرادرس تاپ لرن مکتب خونه سایتای خوبین با html & css شروع کن
ممنونم ازتون
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
فرادرس تاپ لرن مکتب خونه سایتای خوبین با html & css شروع کن
عزیزم من فقط مدرک کامپیوتر دارم و زبان و ریاضیمم بد نیس
برای گام اول چیکار کنم . خیلی گیج شدم
چندین زبان آموزش برنامه نویسی هست مثل جاوا ، جاوا اسکریپ ، پایتون ، html ، c ،c ، نمیدونم کدومو شروع کنم کدوم بهتره ؟ برنامه نویسی وب یا اندروید یا چی ؟