2777
2789
عنوان

فقط خانم های با سیاست بیان

138 بازدید | 10 پست

بچه ها من شاغلم دستم توی جیبمه اما دلم میخواد نامزدمو عادت ندم به خرج نکردن برای من 

خسیس نیستا ولی خب نمیدونم چجوری ازش پول بگیرم که هم کلاس کاری حفظ بشه هم پررو نشه 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

وقتی باهم میریم بیرون خیلی خرج میکنه برام اما من دلم میخواد مستقیم بهم پول بده بدون اینکه من چیزی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش پول بگیری پررو می‌شه؟

پول نگیرم پررو میشه میخوام همین اول کار حالیش کنم که منم پول میخوام ولی نمیدونم چجوری بگم 

لطفا اگر این قضیه برات مهم قدم اول رو محکم بردار 

مردا زیاد نمیتونن افکار زنها رو بخونن 

بنظرم: یک بار ب صورت کاملا واضح و مستقیم بگو ماهیانه باید پول بده .ضمنا ما زنها درگیر کلاس گذاشتنیم اونا زیاد حالیشون نیست ک اگه پول ازش نگیری یعنی تو باکلاسی(( مثلا)) 

خیلی عادی و ریلکس بگو حرفتو... توو لفافه و تردید بزنی حرفتو شاید ...

پول نگیرم پررو میشه میخوام همین اول کار حالیش کنم که منم پول میخوام ولی نمیدونم چجوری بگم 

اها

ولی خب تو هنوز نامزدی

اول باید ببینی فرهنگشون هست که خرج دختر با نامزدش باشه یا نه

وگرنه الکی سر یه چیزای گذرا برای خودت و اون دلخوری ایجاد می‌کنی

لطفا اگر این قضیه برات مهم قدم اول رو محکم بردار  مردا زیاد نمیتونن افکار زنها رو بخونن  ...

اره درست میگی 

باید همین کارو کنم

اها ولی خب تو هنوز نامزدی اول باید ببینی فرهنگشون هست که خرج دختر با نامزدش باشه یا نه وگرنه الکی ...

اگر عقد کرده باشن ک زن و شوهر رسمی هستن و فقط تا اوکی شدن شرایط هم خاب نیستن... 

بنظرم اگه این اول کار پول نگیره پول ندادن اون و نگرفتن این میشه ی فرهنگ غلط.

خرجی دادن مرد ب زن یک وظیفه ساده و پیش پا افتادس.

چ قبل عروسی چ بعد