2777
2789
عنوان

دورویی

153 بازدید | 11 پست

با ادم های دورو چه جوری باید رفتار کرد 

چند نفر هستیم تو یه جمع باهم دوستیم توی رو باهام خوبن پشت سرم حرف میزنن میخوان منو تخریب کنن امروز یه چیزای شنیدم راجع به من گفتن خیلی ناراحت شدم توقع نداشتم

رابطه رو کامل قطع کن هرکاری کنی فایده نداره😐

برا خودم پیش اومده که میگم 😊

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلابایدواسه ارامش خودتم ک شده بی خیال دوست بشی ک کوچکترین خیری واست ندارن جزدورویی وحسودی😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کلابایدواسه ارامش خودتم ک شده بی خیال دوست بشی ک کوچکترین خیری واست ندارن جزدورویی وحسودی😑

اینطوری نمی شناختمشون .کلا این دوتا از دوستام به واسطه من باهم‌دوست شدن ولی الان شدن برعلیه من 

هر وقت می بینمشون باهام خوبن بعدا میبینم پشت من چقدر حرف زدن

اینطوری نمی شناختمشون .کلا این دوتا از دوستام به واسطه من باهم‌دوست شدن ولی الان شدن برعلیه من  ...

فقط قطع رابطه گلم الان خواهرخود ادمم دشمنشه چ برسه ب ی غریبه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

پز شوهرت می دی به ما چه معلوم تیست چه غلطی کردی شوهرت شده عشقم دنیام همه کسم  تنها کسم شوهر جونم خجالت بکشید   تاپیکات همه را تصیحت می کنی می خوای بری برو چطور نظر خواهی خالی بندی نظرات قفل کردید بیچاره شوهرت تو را تحمل می کند به خدا پناه می بریم ا شر شوما

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
پز شوهرت می دی به ما چه معلوم تیست چه غلطی کردی شوهرت شده عشقم دنیام همه کسم  تنها کسم شوهر جون ...

وووووی چی شد این وسط یکی توضیح بده.😯😯😯😯

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
پز شوهرت می دی به ما چه معلوم تیست چه غلطی کردی شوهرت شده عشقم دنیام همه کسم  تنها کسم شوهر جون ...

وااااا😶😐😐جل الخالق😶😐

حالت خوبه؟😐

توکی من کی؟

کی باشماحرف زدک بیخودی وبی دلیل داری توهین میکنی😐

ازکجاسوختی فقط اینوبهم بگووو😜