2777
2789

میخوام موسیقیشو گوش کنم واقعیه؟ روش ۳۶۹ چیه نمیفهمم میشه در موردش توضیح بدید

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

نه بابا اینا الکیه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

۳۶۹ واقعیه من خیلی نتیجه دیدم 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو حس میکنم

اگه فک می کنی الکیه بی خیال

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤

من برا رنگ چشم انجام دادم از مشکی شدن قهوه ای

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

من هرچی ساب گوش دادم ازش نتیجه دیدم فقط باید بیخیال باشی هی چک نکنی

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
میشه توضیح بدی؟؟

ببین ی کاغذ برمی داری خواسته تو روش می نویسی مثلا خداروشکر که کارا مهاجرتم داره درست میشه خو بعدش روش سه بار ضربه میزنی بعدش دوره نوشتت ی دایره نی کشی رو دایره شیش بار ضریه میزنی خو بعد بیرون دایره ۹ بار با نوک مدادت ضربه میزنی بعدش کاغذ پر می کنی ۳۶۹ همین