2777
2789
عنوان

تبعیض های خانواده شوهرم؟؟😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 46 پست
از اول کار اضافه بر سازمان نکنید میشه وظیفه من تهش تو شستن ظرف ها وقتی خودمم از اون غذا خوردم کمکشون ...

متاسفانه بعضی وقتا کسی نیس ادمو راهنمایی کنه بدتر از اون اینه که مادرت بگه کمک دست باش و تو خوب باش و..... ولی الان برای دل خودم زندگی میکنم هیچی هم برام مهم نیس، وقتی عزت نذاشتی توقع عزت هم نداری میشه سر به سر

گله کن.بعد دیگه اون کارهایی که میکردی و نکن.پنجشنبه یا جمعه هروقت شوهرت خونه است خودتون ۲تا جمع کنین ...

آره به فکرم زد امروز دوتایی بریم گردش

در کل چون همسایه هستیم توقع دارن همیشه اونا رو هم ببریم

⁦ ⁦❤️⁩میشه یه صلوات مهمونم کنی؟⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظره وضع مالی و تحصیل و چهره ، شمادوتا باهم چه تفاوتی دارید ؟؟؟

وضع مالی برابر

تحصیلات من و خانوادم بیشتر

چهره فک کنم یکم اون بهتر

چون صورت من صاف نیس جوش دارم یکم

آره واقعا حماقته الان منتظرم اونم عروسی کنه اگه سر نزد کار نکرد منم نکنم

اصلا اون کار کرد یا نکرد، شما کار خودتو بکن، مگه ادم چقد میتونه همه رو راضی نگه داره، خصوصا ک قدردان نیستن، اولش سخته خودتو تغییر بدی معذب میشی ولی وقتی عادت کردی میگی کاش از اول اینطور بودم

وقتی قدر خوبیتو نمیدونن چرا با وجود دیسک کمر باز تمام کارها رو میکنی؟ کمتر برو وقتی هم میری اندازه زحمتی که دادی یه کمک در کنار بقیه بده و بیا خونه ات. نه به شوهرت گله کن نه هیچکس دیگه. اینجوری حداقل آرامش داری

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
کمتر رفت و آمد میکردم و مثل مهمون میرفتم میشستم تا ازم پذیرایی کنن برای خودت ارزش قائل باش هرکسی لی ...

خب همسر منم پسر ایناس

تازه ورشکست بودن شوهر من سرپاشون کرد

هرچی دارن مدیون شوهر منن

چرا واسه همسرش فرق بذارن پس

دلیل اینکه اون عزیزتره چیه؟؟ کسی که بد باشه به هر دلیلی ، عزیز نمیشه

اتفاقا همیشه بااون سلیطه تره از ترسشون بهترن،من خودم شنیدم مادرشوهرم جایی گفته اون عروسمو بیشتر تحویل میگیزم چون پسرمو اذیت نکنه غربهش نزنه ولی چون میدونه من لال تشریف دارم و جواب نمیدم بمن خوب ببخشید میرینه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بد نیس خود دختره . حداقل بروز نمیده ولی خانوادش خیلی حسود و پر رو هستن مادرش علنی حسودی منو میکنه ...

گاهی شوهرامون یه رفتارایی دارت که باعث میشه ما عروسا یا عزیز شیم یا مورد نفرت باشیم بدون اینکه کاری کرده باشیم

به خودم ثابت شده چقدر رفتار پسرشون روی رفتار اونا با ما عروسا موثره

انگار از چشم ما میبینن

شاید اونا هم این پسرشونو بیشتر از شوهر تو دوس دارن

ولش کن اصلا اهمیت نده سنگین رنگین رفت و امد کمی کن

هرجی حساس تر باشی به خودت سخت میگذره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نیاز نیس ب شوهرت بفهمونی  خودت شأن خودتو حفظ کن تا همون شوهرت اگه دید ازت میخام کار بکشن خودش ...

آره موافقم واللا

حتما عملیش میکنم

اتفاقا همیشه بااون سلیطه تره از ترسشون بهترن،من خودم شنیدم مادرشوهرم جایی گفته اون عروسمو بیشتر تحوی ...

منظور من از عزیز شدن ، عزیز شدن واقعی بود نه اینکه شما میگی از ترس

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
متاسفانه بعضی وقتا کسی نیس ادمو راهنمایی کنه بدتر از اون اینه که مادرت بگه کمک دست باش و تو خوب باش ...

دقیقا خانواده منم میگن تو خوب باش

خب همسر منم پسر ایناس تازه ورشکست بودن شوهر من سرپاشون کرد هرچی دارن مدیون شوهر منن چرا واسه همسر ...

شوهرت اشتباه کرده که زیادی هوای خانواده اش را داشته

من این مشکل را با خانواده خودمم دارم خیلی مادر و پدرم فرق میذارن بینمون خیلی زیاد حتی بین نوه ها خانواده شوهرم هم که همینطور ولی من به جای حرص خوردن از دستشون خودم را با بچه هام و شوهرم سرگرم کردم بهشون توجه نمیکنم بذار با هرکس میخان خوش باشن به چند سال دیگه فکر کن که پیر و از کار افتاده میشن و چشمشون به در میمونه که کسی سر بزنه بهشون و اون کسایی که بیشترین توجه را بهشون میکردن و دوسشون داشتن دیگه سراغی ازشون نمیگیرن

اتفاقا همیشه بااون سلیطه تره از ترسشون بهترن،من خودم شنیدم مادرشوهرم جایی گفته اون عروسمو بیشتر تحوی ...

آره برادرشوهرمم عصبی بشه خونریزی معده میکنه

واسه همین خیلی مواظبن شازده راضی و خوشحال باشه