2777
2789
عنوان

فروش عروسک نو. با تخفیف...

496 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. 4 تا عروسک دارم، کادو تولد بوده و بچه دوسشون نداره گذاشتیم برا فروش... تخفیف هم میدم 3تاش کاملا نو هستند و یکیش با کارتون . و باتری خور. یکی هم در حد نو و باتری خور. عروسک بچه هستند دختر بچه. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

عکس با قیمت لطفا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس با قیمت لطفا

داره ارسال میشه خیلی کند هست. تو دیوار و شیپور هم گذاشتم با توضیح و عکس. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
عکسشونو بزار

هر چی میخام بفرستم نمیشه نمیدونم چرا 😞😞شما میدونید باید چیکار کنم. آگهی هام در شیپور و دیوار هم موجوده 

عکس با قیمت لطفا

هر کاری میکنم ارسال نمیشه نمیدونم چرا... آگهی هام در شیپور و دیوار هست. نمیدونم چیکار کنم. 

ببینم

ارسال نمیشه هر چی میزنم. در شیپور و دیوار هم موجوده...قیمت هاشون هم در حد 300 400...اگ مشتری واقعی باشه تخفیف ام میدم. عروسک های دختر بچه هستند. 

اینجا با کيفيت نیافتاد عکس ها.... عروسک سفید 100 تومان باتری خور در حد نو. 

آبی و نارنجی و صورتی کاملا نو بدون هیچ ایراد و مصرفی  هستند و هر 3 باتری خور فقط باید باتری بزنید براش. صورتی کارتون هم داره. دونه ای 400 گذاشته بودم 300 تا 350 هم میدم به کسی که واقعا بخواد.

عکسشونو بزار

گذاشتم بالاخره ارسال شد