2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاچه پیگیر بودی الان همون موقع اینترنت یه سرچ میکردی

والا تو اینستا دیدم درباره قمر در عقرب صحبت میکنن بعد یه سایتی جدیدا پیدا کردم که قمر در عقرب رو آنلاین محاسبه میکنه بخاطر همون رفتم نگاه کردم دیدم اره قمر در عقرب بوده روز عقدم

اون موقع هم مامانم خیلی پیگیر بود نمیدونستیم تو نت میشه پیدا کرد چنین چیزایی رو زنگ زد به مادر شوهرم اون گفت که من نگا کردم قمر در عقرب نیس خیالتون راحت

میگن سه روز در ماه قمر در عقربه یعنی تو اون روزا تاثیرات ماه روی زمین و انسان ها هست و در این روزا ا ...

عزیزم به خودت تلقین نکن ببخشید ها ولی خرافاته به نظرم 

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
الان میگن نحسه یعنی چه تاثیراتی داره؟ ازدواج منجر به طلاق میشه یا بچه دار نمیشن یا مشکلات سطحی که حل ...

والا نباید اقدام به بارداری کرد،ازواج نباید کرد

قرار داد هم نباید امضاء کرد

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊