2777
2789

سلام دوستان

من چکارکنم آخه با این شوهرم؟

دوسال پیش پس انداز کردیم شوهر رفت هارد خرید همون اول زندگیمون

میخواستم عکسهای بله برون عقدوعروسی ونامزدی وهمه چیمو بریزم توش

ولی قبل اینکه من عکسامو بریزم توهارد

هاردمو برد دادخواهرش

عکسای من موندن توگوشی وپاک شدن

الان هاردو زدم به لب تاب میبینم سه تاپوشه که هرکدوم ده هزارتا عکس توش واسه خواهرش

تازه همین خواهرشوهرجان همین پریشب برام عکسای دوسال پیشمو که توگوشی شوهرم بوده فرستاده میگه رفتم عکسامو خالی کنم توهارد اینا قشنگ بودن ریختم توگوشیم🤨

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دیگه خسته شدم نمیدونم چحوری بهش حالی کنم زندگی مستقل یعنی چی

پدرش فوت کرد پارسال حالا فکرمیکنه باید دائم درخدمت مادروخواهراش باشه.البته قبلاهم همین بود ولی نه به این شدت

فکرمیکنه من حسودم درصورتی که من میگم زندگی مشترک یه حریم شخصی داره بخدا دیگه ازدستش روانی شدم

هرسه چهار روز یه دفعه یه جنگ اعصابی داریم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

کلا مردها نامرد و کثیف هستن.من ک پسرم نبود یک دقیقه‌هم تحملش نمیکردم

😔😔

خوب تو هم باید مجبورش می کردی برای تو هم یه هارد جدا بگیره دفعه دیگه عمرا خودشیرینی می کرد

چند باربهش اعتراض کردم خودش متوجه شد که اشتباه کرده ولی به روی خودش نیاورد و دوباره باز رفت هارد رو داد دست خواهرش