2777
2789
عنوان

افسردگی و مزاحمت اجنه

474 بازدید | 22 پست

اگ باور ندارید پس لطفا نخونین و بدون بی احترامی تاپیک رو ترک کنین ،

هدفم از این تاپیک پیدا کردن راه حل هست ، یکی از آشنا همون ک یه آدم کاملا مذهبی و خوبی هستن گرفتار این مشکل شدن ، به روانپزشکم مراجعه کرده ولی فایده نداشته 

من که از نزدیک میبینمش ، خیلی گوشه گیر شده ،حواسش اصن به هیچی نیست ، تو فکر میره همش ، غدا نمیخوره یا خیلی کم میخوره ، میگ وقتی میخوام بخورم نمیزارن ، البته اینو فقط به یکی دیگ‌گفته ک ایشون گفتن

واقعا آدم وقتی میبینه ناراحت میشع ، میخواستم بدونم تو اطرافتون بودن همچین آدمی ک حالش خوب شده باشه و چیکار کرده ؟

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره داشتیم. کلی دعا گرفت. شنیدم زیر خونش قبرستون بوده که خونه رو عوض کردن. جدیدا واسه یکی دیگه هم این اتفاق افتاد که الان حالش خیلی بده. البته بخاطر درد معده. ولی عموی خودم چندین ساله باهاشون درگیره

آره داشتیم. کلی دعا گرفت. شنیدم زیر خونش قبرستون بوده که خونه رو عوض کردن. جدیدا واسه یکی دیگه هم ای ...

چیکار کنه پس؟

نمیدونم چرا اکثرا هم اونایی ک درگیر مذهب و اینا میشن دچارش میشن 

یکی دیگم دقیقا همچین شده از آشناهای مادرشوهرم ، اصن یع وعضی شده لاغر شده به شدت و اینک کلا 😔

آره داشتیم. کلی دعا گرفت. شنیدم زیر خونش قبرستون بوده که خونه رو عوض کردن. جدیدا واسه یکی دیگه هم ای ...

چرا اینطوری شده عموتون؟

اونم خیلی مذهبیه؟

چیکار میکنن خانوادش ؟

چیکار کنه پس؟ نمیدونم چرا اکثرا هم اونایی ک درگیر مذهب و اینا میشن دچارش میشن  یکی دیگم دقیقا ...

باید بره یجای خوب دعا بگیره. من خودمم احساس میکنم برام ایجاد مزاحمت میکنن. برام ثابت شده ولی هنوز به چشم ندیدم. فقط به گوش میشنوم و یه مدت حالم بد میشه. خیلی سخته. راه حلشم فقط دعاست. چیز دیگه ای نیست

طب اسلامی یه بخور معروف داره به اسم بخورحضرت مریم برای همچین مشکلاتی هست،و حذر امام جواد هم هست برای ...

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه؟

اینایی ک گفتی رو از کجا پیدا کنم؟بزنم نت میاره؟

باید بره یجای خوب دعا بگیره. من خودمم احساس میکنم برام ایجاد مزاحمت میکنن. برام ثابت شده ولی هنوز به ...

خب دعانویس خب نیست ک، واقعا نمیشه پیدا کرد چون اکثرا یا کلاه بردارن یا علم ندارن

خب خودتون میگید افسردگی. 

پرخوری یا کم خوری، بی‌خوابی یا خستگی زیاد، از دست دادن علاقه به چیزهایی که قبلا دوست داشتی، زودرنجی یا عصبی بودن، خودآزاری و.... 

اینا همش علائم افسردگی هست. میتونه کلیپ های مربوط به افسردگی دکتر هلاکویی رو گوش کنه. 

همچنین پیش یک پزشک طب سنتی هم میتونه بره. 

روانپزشک هم اگه واقعا رفته با یک جلسه خوب نمیشه باید جلساتش رو ادامه بده و همچنین خودش هم همکاری کنه در درمان. 

ورزش کردن و رسیدن به خود از لحاظ جسمی و روحی و انجام دادن کارهای مثبت و تلقین کلمات مثبت میتونه موثر باشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چرا اینطوری شده عموتون؟ اونم خیلی مذهبیه؟ چیکار میکنن خانوادش ؟

نه اتفاقا هیچکدوم ازین ۳ نفر مذهبی نیستن. خب بستگی داره به جای زندگی مثلا عموم شمال بوده خب اونجا فضا جنگلیه خیلی هست. امکان داره یه جن ازت خوشش بیاد و ولت نکنه. امکان داره ناخواسته یه بلایی سرشون آورده باشی که کینه کرده باشن. مثلا یبار پای من و تو خواب چنگ زدن و من واقعا شوکه شده بودم. هرچقدرم میگفتم همسرم باور نمی‌کرد میگفت خواب بودی و زدی به جایی درصورتی که هنوز بیدار بودم. تااینکه این بلارو سر خودشم آوردن ناباور کرد. تو یسری از زندگی ها هست. حتی جدیدا شنیدم دوست خواهرشوهرم براش عادی شده و تو خونش زندگی میکنن

خب خودتون میگید افسردگی.  پرخوری یا کم خوری، بی‌خوابی یا خستگی زیاد، از دست دادن علاقه به چیزه ...

کنار اینا یه چیز دیگم هست ، میگ مزاحمم میشه وقتی میخوام غدا بخورم نمیزارن مثلا میگن برو دعا بخون یا عبادت کن ... میدونی درسته اعلائم افسردگی رو داره ولی این حرفی ک میزنه واقعا نمیشه درک کرد ، آدمیم نیست که الکی بگه 

نه اتفاقا هیچکدوم ازین ۳ نفر مذهبی نیستن. خب بستگی داره به جای زندگی مثلا عموم شمال بوده خب اونجا فض ...

واقعا وحشتناکه من خودم یه خوف عجیبی دارم حتی وقتی درمورد اینجور چیزا حرف بزنن خوف میکنم ، فقط خدا از شر همشون راحت کنه ما رو