2777
2789

بچم امسال کلاس اوله هیچچچچچچچچچ علاقه ای نداره سه جلسه کلاس آنلاین قبل از مهر ماه گذاشتن براشون که با جو کلاس آشنا بشن ولی میگه نمیخوام به این حرفها گوش بدم 

میخوام برم بازی کنم-حتی از خواب بیدار نمیشد واسه کلاساش

بعدم که بیدار میشد و حاضری میزد اونقدر نق میزد و گریه میکرد که من نمیخوام برم مدرسه که دیوونم میکرد

هر چقدر باهاش حرف میزنیم میگه میخوام بیسواد بمونم 

چکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسالو نفرستش چون احتمالا انلاینه خیلی اذیت میشی بذارش سال دیگه بره اول هم بزرگتره هم شاید حضوری بشه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

چقد شبیع روزای اوله مدرسه منه😂😂💔

مطمعن باش اولاش اینطوریع حضوری شع مدرسع عاشقع مدرسع میشه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

الهی یاد دخترم افتادم چند سال پیش آنلاین نبود دو ماه بود میرفت مدرسه بعد شیفت صبح از خواب بیدارش کردم گفتم پاشو مامان دیرت میشه گفت خوب اینقد درس برا چی باید بخونم بسه همینقدهر روز یه بساطی باهاش داشتیم بخدا😂😂😂

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن

بچه منم دوست نداشت ولی وقتی میرفت مدرسه می اومد خندان وخوشحال میرن بچهارو میبینن بازی میکنن کم کم عاشق مدرسه میشن من پیش ۱ و۲ فرستادمش خیلی علاقه نشون نداد امسالم کلاس سومه  حتما بفرستش چه آنلاین چه حضوری نزار عقب بمونه تو روحیش تاثیر داره و اعتماد بنفسش کم میشه با عقب موندن از بقیه دوستاش یا بچهای آشنا 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭