2777
2789

سلام

۲ماه بود پریودنشده بودم دقیق از ۱مرداد.امروز صبح قرار بود بی بی بزنم نسبت به تخمک گذاریم همون ۱۴ روز بعداز تخمک گذاریم که با کیت فهمیده بودم زمان تخمک گذاریمو شبش به خدا گفتم اگ میخواد منفی شه قبل بی بی چک منفی شه نه بعد بی بی چک چون اذیت و دلخوش میشم.ساعت ۷وپنج دقیقه تا ازخواب بیدارشدم یه بی بی چک برداشتم پرواز کردم سمت دستشویی یهو دیدم یه لکه خون رو لباس زیرمه ولی از اونجایی ک من پرو تشیف دارم بی بی زدم و منفیه.تصمیم گرفتم دیگ دنبال علاعمو این سایتا نباشم حالا اگ من این دورو برا پیدام شد نابودم کنید باتشکر🤨😭

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این علایم و اینا اصلا قطعی و معتبر نیست.

من که حتا به بارم بارداری رو تجربه کرده بودم، سر بچه دوم، بارها همه علایم بارداری سراغم میومد و بعد میدیدی منفی شده کلی میخورد تو ذوقم

!WTF : Wow That's Fantastic
وقتی هزاربار میگیم به علائم دلخوش نکنین و بی بی چک لامصب اصلا نزنین صبر کنین ۵روز از موعد بگذره با خ ...

وقتی پریم بعد اقدام نامنظم شده اخه من بعد چه مودی بزنم یبار ۱۰ یبار یکم الانم ۲۷ .والا بخدا این نامنظم شدن پریودی یطرف دل دردا یه هفته ای حالت تهوع ها بیزاری ها یطرف 💔😂دیگ قسم خوردم سمت چیزای بارداری نرم.

سالمم نه که نباشم کلی آزمایش دادم تا فهمیدم نرماله همچی ولی لامصب چشم انتظاری بود دیگ

آخه این علایم و اینا اصلا قطعی و معتبر نیست. من که حتا به بارم بارداری رو تجربه کرده بودم، سر بچه د ...

برام دعا کن بتونم دیگ بهش فکر نکنم خسته شدم شد ۶ ماه 😶

حتما کیست داری

نه عزیزم سونو و آزمایشای لازمو انجام دادم دکترم گفته زیادی استرسیم و خداروشکر هیچیم نیست

ترک اعتیاد انگیزه قوی میخاد

وقتی از سایت برم بیرون پیدام نمیشه مطمعنم کاش گوگلم روهم میشد قفل کرد🤔😑😑😑