2777
2789
عنوان

این شپشه؟

287 بازدید | 11 پست

بچها ظهری رو دستش یه حشره خیلللللی خیلی ریز بود رنگش سفید بودقشنگ راه میرفت میگم نکنه شپش باشه؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

تو موهاش مخصوصا پشت گوششو دقیق ببینین  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پیدا کردن شپش و در واقع تخم شپش: 

سر رو معاینه کن. قسمت ریشه موها و نزدیک پوست سر. موهای بالای گوش، پشت سر و فرق سر. اگه دیدی یه چیزای سفید و بیضی شکل چسبیده به ساقه مو در نزدیکی پوست سر، با انگشتت بگیر و بکِشش. اگه راحت همین که دست زدی جدا شد شپش نیست. ولی اگه چسبیده بود به تار مو و فقط با کشیدن تونستی جداش کنی، بین انگشت هات فشارش بده. اگه سفت بود و به سختی له شد و شکلش هم بیضی تا گرد بود تخم شپشه. اگه نرم بود شوره یا پوست سره. 

شپش خاکستری رنگه نه سیاه. سرش رو بگرد ببین تخم شپش تو سرش پیدا نمیکنی سفید رنگ و چسبیده به موی سر هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت